MasterChef: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την κούκλα σύντροφο του Γιώργου

Τι λέτε ταιριάζουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την κούκλα σύντροφο του Γιώργου

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την κούκλα σύντροφο του Γιώργου Λασκαρίδη από το MasterChef. O ίδιος έχει αναφερθεί αρκετές φορές, άλλωστε στη κοπέλα του Lotus και είναι τρελά ερωτευμένοι.

O Γιώργος Λασκαρίδης είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί πιο πολύ στο ριάλιτι μαγειρικής περισσότερο για την κόντρα του με την Κατερίνα.

Ο Γιώργος έχει μιλήσει πολλές φορές για την σύντροφο του που κατάγεται από την Ολλανδία. Οι δυο τους έχουν κοινοποιήσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media, ενώ όπως έχει πει ο Γιώργος, αν κερδίσει το MasterChef θα τη ζητήσει σε γάμο.

«Είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Ακόμα είμαστε φρέσκοι. Τον γνώρισα στα γενέθλιά του και το απόγευμα πήγα σε ένα πάρτι και τον κάλεσα. Του είπα “Τι θα κάνεις στα γενέθλια σου; Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου στο πάρτι”. Ήρθε στο πάρτι και από εκείνη τη στιγμή και μετά είμαστε μαζί. Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά» είχε πει η Lotus σε συνέντευξή της για τον Γιώργο. Δείτε ωστόσο και ποιος παίκτης αποχώρησε χθες

Δείτε παρακάτω κοινές τους φωτογραφίες:

Ποιος είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης

  • Ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι 28 χρονών
  • Έχει καταγωγή από το Ζαρό της όμορφης Κρήτης, σύγχρονος και παραδοσιακός, έτσι φτιάχνει και τα πιάτα του.
  • Ο Γιώργος μένει τα τελευταία χρόνια στην Ολλανδία και εργάζεται στον χώρο της γαστρονομίας.
  • Τη δύναμή του την αντλεί από τους δικούς του ανθρώπους, τον παππού και τη γιαγιά του, την αδελφή του και την κοπέλα του από την Ολλανδία, αλλά και τα χόμπι του.
  • Ο παππούς του άλλωστε υπήρξε μεγάλο κίνητρο για να κάνει την αίτηση για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, αφού ήθελε να τον δει στην τηλεόραση να μαγειρεύει.
  • Νιώθει απόλυτα προετοιμασμένος και δεν ξεχνά το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» κάθε φορά, που κάνει ασκήσεις Καλλισθενικής γυμναστικής, κάνει ελεύθερη πτώση ή διαβάζει σαν μικρό παιδί πάντα για τη μαγειρική, που είναι και η μεγάλη του αγάπη.
  • Τώρα, ο Γιώργος Λασκαρίδης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη χώρα του.
  • Γι’ αυτό, θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει μέσα στον διαγωνισμό και να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef.