Η Χριστίνα Μπόμπα διαψεύδει την εγκυμοσύνη - Η ανάρτησή της

Τι έγραψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Χριστίνα Μπόμπα διαψεύδει την εγκυμοσύνη - Η ανάρτησή της

Η Χριστίνα Μπόμπα διαψεύδει την εγκυμοσύνη της. Με μια ανάρτηση στο Instagram ξεκαθαρίζει πως δεν είναι έγκυος και πως δεν πρόκειται να αποκτήσουν παιδιά με τον Σάκη Τανιμανίδη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένα σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης με το νέο του look στάθηκε αφορμή για να κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε στην ανάρτηση του παρουσιαστή πως τόλμησε να κουρευτεί έτσι επειδή είναι παντρεμένος και… περιμένει παιδί.

Αμέσως, οι διαδικτυακοί φίλοι του Σάκη Τανιμανίδη άρχισαν να σχολιάζουν το θέμα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προσπαθεί να το σώσει λέγοντας πως είναι φυσικό όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται να κάνει κάποια στιγμή και ένα παιδί. Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης απέφυγαν να δώσουν απάντηση στο εν λόγω comment.

Σήμερα το πρωί ωστόσο, ο παρουσιαστής επικοινώνησε με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά προκειμένου να δώσει μία απάντηση για το σχόλιο που έκανε.

Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως μίλησε με το Σάκη Τανιμανίδη και εκείνος της εξήγησε πως δεν περιμένουν παιδί.

Από τη μεριά του βέβαια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσε την παρεξήγηση, εξηγώντας πως το ζευγάρι δεν περιμένει παιδί και με το σχόλιο του εννοούσε πως ένα παιδί είναι η φυσική εξέλιξη του γάμου.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα που διαψεύδει την εγκυμοσύνη

Ωστόσο και η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα διέψευσε το γεγονός με μια ανάρτηση.

«After workout hydration!!! Μπορεί εγώ και το ψυγείο μου να έχουμε αναπτύξει μια σχέση αγάπης και μίσους σε αυτήν την περίοδο του #μενουμεσπιτι , αλλά τώρα αποφάσισα να αντισταθώ και να πιω μόνο ένα σπιτικό παγωμένο τσάι. #goodforme

ΥΓ. Σήμερα κυκλοφορούν κάποια νέα που δεν ισχύουν. Ήθελα να σας πω ευχαριστώ για τα υπέροχα μνμτα σας, αλλά κρατήστε τα για το μέλλον. Σας αγαπώ πολύ!» έγραψε. Η Χριστίνα Μπόμπα, σε άλλη ανάρτηση μας έδειξε το πρώτο ταξίδι που είχε κάνει με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Δείτε την ανάρτηση της: