Ανθή Βούλγαρη: "Ενδέχεται να μεταθέσω τον γάμου μου λόγω..."

Όλα όσα αποκάλυψε αποκλειστικά στο περιοδικό You

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανθή Βούλγαρη:

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Opentv, η Ανθή Βούλγαρη, παραχώρησε μια άκρως αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό You. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γάμο της, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου αλλά... λόγω κορωνοϊού ενδέχεται να τον μεταθέσει!

Η καθημερινή γυμναστική με τη Λάρα, το μπουλντόγκ της, η νέα καθημερινότητα στο σπίτι, το ρεπορτάζ για την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5:30» και η συμβίωση με τον αρραβωνιαστικό της, Κώστα Κωνσταντινίδη... Με έναν μαγικό τρόπο έχει καταφέρει να τα συνδυάσει όλα μέσα στην καραντίνα που ζούμε και να τιθασεύσει τις αρνητικές σκέψεις, προτάσσοντας τη λογική και τη θετική της ενέργεια. Μένουμε σπίτι και κάνουμε βιντεοκλήση, ξεκινώντας από την πρόσφατη κατάσταση.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Ο σύντροφός σου, που είναι ντράμερ και έχουν σταματήσει οι εμφανίσεις του, πώς το αντιμετωπίζει;

Ο Κώστας γενικά είναι χαλαρός, αλλά προβληματίζεται αν θα δουλεύει κανονικά και γενικότερα τι θα γίνει με τη δουλειά του, γιατί δεν ξέρω όταν βγούμε από όλο αυτό αν η προτεραιότητά μας θα είναι η ψυχαγωγία. Το καλό είναι ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα, γιατί υπάρχει πολλή πίεση και στη δική μου δουλειά, και ειδικά την πρώτη εβδομάδα με επηρέαζε ψυχολογικά.

Με δεδομένο πως οι τελετές πλέον πραγματοποιούνται με ελάχιστα άτομα, τι θα γίνει με τον γάμο σας;

Δεν ξέρω. Προς το παρόν δεν έχουμε ακυρώσει κάτι, αλλά πάμε μέρα-μέρα, βλέποντας και κάνοντας. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουν τελειώσει όλα μέχρι τον Μάιο.

Στο ίδιο τεύχος του περιοδικού You παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και η Ανδρή Θεοδότου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το σύνδρομο που είχε το παιδάκι της όταν ήταν μικρό! Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

TAGS