Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι σπούδασε η Σία Κοσιώνη εκτός από δημοσιογραφία

Εσείς το γνωρίζατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι σπούδασε η Σία Κοσιώνη εκτός από δημοσιογραφία

Όποιος ψάχνει, μαθαίνει δεν λέει ο σοφός λαός; Εμείς, λοιπόν, κάνοντας μια αναδρομή στο βιογραφικό της λαμπερής παρουσιάστριας, Σίας Κοσιώνη, ανακαλύψαμε πως δεν έχει σπουδάσει μόνο δημοσιογραφία! Έχει κι άλλο χαρτί στα χέρια της...

Η Σία Κοσιώνη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Έχει γίνει ευρέως γνωστή από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Είναι η σύζυγος του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Τον Μάιο του 2017 ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με ανάρτηση στο Facebook, δείτε την εδώ, και στις 22 Ιουλίου του ίδιου έτους παντρεύτηκε τον Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στις 9 Οκτωβρίου γέννησε τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης σπουδές

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε απαθανατίσει την Σία Κοσιώνη ντυμένη αθλητικά σε παιδική χαρά με τον μικρό της γιο και τον Κώστα Μπακογιάννη, όπως πάντα, στο πλευρό τους! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες μας πατώντας εδώ!

Τι σπούδασε η Σία Κοσιώνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βικιπαίδεια, αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Στη Θεσσαλονίκη άρχισε τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου. Εκτός από δημοσιογραφία, σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα "New Media, Information and Society".

Πως περνάει την καραντίνα η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας μένει σπίτι όποτε δεν δουλεύει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Η δουλειά της απαιτεί να βρίσκεται εκτός σπιτιού αρκετές ώρες την ημέρα για να ενημερώνει τον κόσμο για όλες τις εξελίξεις του κορωνοϊού.