Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή που άναψε "φωτιές"

Τη ρώτησαν αν είναι έγκυος και αυτή είναι η απάντησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή που άναψε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε μία φωτογραφία μόλις χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε αμέσως να ανάψει πολλές "φωτιές" μιας και οι διαδικτυακοί της φίλοι αναρωτήθηκαν αν η παρουσιάστρια είναι έγκυος.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια με σκοπό να δείξει το πόσο απολάμβανε τη χθεσινή λιακάδα, θέλησε να ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία με το φόρεμα που φορούσε στην εκπομπή της, ωστόσο άθελά της, έφερε βροχή από σχόλια που ρωτούσαν αν είναι έγκυος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αντιμετώπισε φυσικά με πολύ χιούμορ την όλη κατάσταση και απάντησε με τον πιο εύστοχο τρόπο σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που τη ρώτησαν αν περιμένει νέο μέλος στην οικογένεια της.

Άλλωστε απ' ότι φαίνεται η παρουσιάστρια περνάει υπέροχα με τα παιδάκια της στο σπίτι και μάλιστα, κάνει γυμναστική με τον μικρό γιο της!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αν φαίνομαι έγκυος, είναι λόγω καραντίνας», ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε για ακόμα μία φορά πολύ ευγενικά το ενδεχόμενο μία νέας εγκυμοσύνης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή σχόλια instagram

Ενδιαφέροντες διαλόγους είχε και τις προηγούμενες μέρες στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Καλή Κυριακή σε όλους. Σήμερα το μενού έχει πίτσα από τα χεράκια της μαμάς. Ευτυχώς οι "πελάτες" ξετρελάθηκαν . Αυτή η επιβράβευση άλλωστε είναι η καλύτερη ικανοποίηση» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάτω από τη φωτογραφία.

Τα σχόλια που ενόχλησαν

Η συγκεκριμένη ανάρτησή της φαίνεται πως πυροδότησε μία σειρά που σχόλια, στα οποία η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν δίστασε να απαντήσει, χωρίς να αφήσει σε κανέναν το περιθώριο να την προσβάλλει.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που οι celebriites δέχονται σκληρή κριτική ακόμα και για απλές καθημερινές τους δραστηριότητες και για το λόγο αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πάρει θέση.

«Αν την Κυριακή που υπάρχει όλος ο χρόνος για μαγείρεμα τρώτε πίτσα, τις άλλες μέρες που δουλεύετε κιόλας τι τρώτε; Και πίτσα για μεσημεριανό, το βράδυ τι;» έγραψε κάποιος σε σχόλιο, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Θες να σε φωνάξουμε να μας κάνεις το μενού; Όταν χρειαστούμε συμβουλές δε θα σε ξεχάσουμε! Στείλε τα στοιχεία σου».

Η ιστορία ωστόσο δεν τελείωσε εκεί μιας και νέα σχόλια ήρθαν: «Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, πάγωσε. Αυτές κάνουν διαφήμιση τα ρούχα κλπ κ για μια πίτσα τόσος χρόνος στο να την κάνουν θεά, έλεος κορίτσια».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε και πάλι: «Κυρία μου αφήστε το μανιφέστο φιλανθρωπίας γιατί φαντάζομαι ότι το εκτονώνετε μόνο στη θεωρία και στα σχόλια στο ινστα. Το τι κάνω και αν βοηθάω δεν το ξέρετε γιατί δε με γνωρίζετε προσωπικά οπότε συγκρατηθείτε και αρκεστείτε στο τι κάνετε εσείς για τους άλλους».