Το άγνωστο δράμα της Σούλης Σαμπάχ εν μέσω καραντίνας

Ζει απομονωμένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το άγνωστο δράμα της Σούλης Σαμπάχ εν μέσω καραντίνας

Η γνωστή ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ, περνάει πολύ δύσκολες ώρες εν μέσω της καραντίνας που βρισκόμαστε όλοι, ενώ έγινε γνωστό το δράμα που βιώνει μιας και ζει καθηλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός έχει απομακρυνθεί από όλους και από όλα και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της χωρίς να έρχεται σε επαφή με κανέναν.

«Δυστυχώς, η Σούλη ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου» αποκάλυψε άνθρωπος από το στενό κύκλο της ηθοποιού στην εφημερίδα Espresso.

Στην τελευταία της συνέντευξη το 2018 η Σούλη Σαμπάχ είχε πει:

«Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι τέτοια, που αργά ή γρήγορα θα νιώσεις μοναξιά, αν δεν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο στη ζωή. Ο καλλιτέχνης παλεύει με τη ματαιοδοξία του, με τα εγώ του. Και όταν τα φώτα σβήσουν, τότε αντιλαμβάνεται πως όλη η ζωή του κρεμόταν σε ένα τεντωμένο σχοινί χωρίς γυρισμό.

Δυστυχώς κι εγώ, όταν βρισκόμουν στις δόξες μου, δεν έπαιρνα τηλέφωνα τους συναδέλφους μου. Άρα γιατί εκείνοι να μου τηλεφωνήσουν;».

Ενώ δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει: «Εγώ δεν πρόκειται να κλειστώ σε τέτοια μέρη και είμαι απόλυτη σε αυτή την απόφασή μου. Έχω το σπίτι μου, έχω τις βεράντες μου. Θέλω να πεθάνω σπίτι μου. Αποκλείεται. Και εξάλλου εκεί με ποιους θα κάνω παρέα; Δεν ξέρω κανέναν, δεν θα με ξέρει κανένας.

Θα είμαι ένας ξένος ανάμεσα σε ξένους. Κάποτε, όταν ζούσαν οι δικοί μου άνθρωποι, σκεφτόμουν τον θάνατό τους και τον δικό μου θάνατο και πώς θα μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση. Πλέον όμως δεν σκέφτομαι τίποτα απ’ όλα αυτά. Ούτε και φοβάμαι τον θάνατο. Όπως δεν ξέρω πώς ήρθα στη ζωή, έτσι δεν ξέρω πώς θα φύγω και πού θα πάω. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό».

Στην ίδια συνέντευξη, η Σούλη Σαμπάχ είχε αποκαλύψει πως είχε μείνει έγκυος συνολικά 11 φορές. Δείτε όλα όσα είχε πει...