Πλάκα κάνεις! Ο Τσιόδρας της Σερβίας είναι ξανθός και... σκέτη "κόλαση"

Δείτε το πρόσωπό της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πλάκα κάνεις! Ο Τσιόδρας της Σερβίας είναι ξανθός και... σκέτη

Τον Σωτήρη Τσιόδρα έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας και το ίδιο έχουν κάνει και στη Σερβία με τη δική τους επιδημιολόγο, η οποία είναι ξανθιά και σκέτη κόλαση αφού μοιάζει με κανονικό μοντέλο!

Η Kisic Tepavcevic, είναι η γυναίκα που ενημερώνει καθημερινά τους Σέρβους πολίτες για την εξάπλωση του κορωνοϊού και για τα νέα θύματα και όπως φαίνεται είναι πολύ πειστική, αφού στη γειτονική χώρα μετρούν μόλις 2666 κρούσματα και 65 θανάτους.

Μιας και είπαμε για τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο λοιμωξιολόγος κατευθύνεται αυτή τη στιγμή μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά στη Λάρισα για να κάνουν μαζικά τεστ.

Σίγουρα η εμφάνισή της έχει παίξει κάποιο ρόλο, αφού η κυρία Tepavcevic είναι κανονική καλλονή. Ξανθιά, πανέμορφη και με υπέροχο σώμα, η Σέρβα επιδημιολόγος κρατάει τα ηνία της εκστρατείας κατά του κορωνοϊού.

Δείτε τη φωτογραφία της και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Kisic Tepavcevic επιδημιολόγος

Λίγα λόγια για τον δικό μας Σωτήρη Τσιόδρα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1965 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μετά την επάνοδό του στην Ελλάδα πήγε Γυμνάσιο και Λύκειο στο 15ο της Κυψέλης και αποφοίτησε με βαθμό 19 7/13.

Σε ηλικία 19 ετών, το 1984 πέρασε στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και μόλις δύο χρόνια αργότερα παίρνει μετεγγραφή ως αριστούχος στη Ιατρική Σχολή Αθήνας. Το 1991 ολοκληρώνει τις σπουδές του με «Αριστα» τον Μάρτιο του 1991.

Ξεκίνησε την κλινική του εκπαίδευση και απόκτηση κλινικής εμπειρίας κατά τη διάρκεια της θητείας του στο 401 ΓΣΝΑ (1992-1993).

Εκεί είχε την δυνατότητα να εκπαιδευθεί στη Γενική Παθολογία και αφετέρου να έρθει σε επαφή με μια σειρά από ενδιαφέροντες ρευματολογικούς ασθενείς, ιδιαίτερα ασθενείς πάσχοντες από χρόνιες νεανικές αρθρίτιδες καθώς και από οροαρνητικές σπονδυλοαρθροπάθειες.

Κατά το διάστημα 1991–1993 υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς, ως ιατρός στα κέντρα εκπαίδευσης Υγειονομικού στο Μεσολόγγι, στην Άρτα, στη νήσο Σύμη και στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού. Το διάστημα 1993-94 υπηρέτησε ως Αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Άστρους Κυνουρίας και το 2001 στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης για το υπόλοιπο υπηρεσίας υπαίθρου.