Συνεργασία για Τάμτα και Πάρι Κασιδόκωστα - Δείτε το νέο της βίντεο κλιπ

Το γύρισαν στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεργασία για Τάμτα και Πάρι Κασιδόκωστα - Δείτε το νέο της βίντεο κλιπ

Η Τάμτα μαζί με τον αγαπημένο της Πάρι Κασιδόκωστα, αποφάσισαν να συνεργαστούν προκειμένου να γυρίσουν μαζί το βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας για το remake της γνωστής επιτυχίας της «Σ'αγαπώ», μέσα στον κήπο τους! Δείτε το εδώ!

Οι δυο τους τηρούν την καραντίνα και γι' αυτό το λόγο μένουν συνέχεια στο σπίτι και αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις.

Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως θα αφήσουν τις καριέρες τους να πάνε πίσω, και για το λόγο αυτό, το αγαπημένο ζευγάρι γύρισε το καινούργιο βίντεο κλίπ της Τάμτα στο σπίτι του Πάρι Κασιδόκωστα και συγκεκριμένα στον κήπο του, χρησιμοποιώντας έναν λευκό τοίχο και ροζ φώτα.

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει η καραντίνα, ο φακός του YouWeekly.gr είχε "τσακώσει" το ζευγάρι σε κοινή του έξοδο. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ!

Με μία πρώτη ματιά που ρίξαμε ωστόσο, μπορούμε να πούμε πως το βίντεο κλιπ είναι σαν να έχει γυριστεί από επαγγελματίες σε στούντιο, μιας και αποτελεί μία πολύ καλή προσπάθεια. Το τραγούδι αποτελεί remake του «Σ'αγαπώ» που ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια της Τάμτα.

Δείτε μερικά αποκλειστικά πρώτα πλάνα που προέβαλε η εκπομπή «Στην φωλιά των κουκου»:

Πριν από λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους είχε "συλλάβει" μαζί να τρώνε σουβλάκια

Μπορεί και οι δύο να έχουν την απόλυτη πειθαρχία στη γυμναστική και ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν κατά γράμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καμιά φορά δεν επιτρέπεται να... το ρίξουν και λίγο έξω. Μάλιστα, όταν το αποφασίσουν, επιλέγουν πολύ συγκεκριμένο μέρος για τη μία και μοναδική παρασπονδία στη δίαιτα.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Και θα βρεθούν όχι σε κάποιο ακριβό εστιατόριο, ούτε σε κάποιο γκουρμέ ρεστοράν, αλλά στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς τους, προτιμώντας όχι ένα απλό καλαμάκι, αλλά «ένα απ' όλα», όπως βλέπουμε και στον φωτογραφικό φακό του YOU. Η σούπερ stylish στη σκηνή τραγουδίστρια δεν είναι από τους ανθρώπους που στερούνται, και είναι της άποψης μάλιστα πως στη διατροφή όλα επιτρέπονται αλλά με μέτρο.

Τάμτα σχέση

Δεν ξέρουμε, βέβαια, την επομένη πόσες ώρες στο γυμναστήριο χρειάστηκαν για να καούν οι θερμίδες, αλλά το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια σχέσης φαίνεται πως βρίσκει χαρά σε αυτές τις απλές συνευρέσεις στην πλατεία της Γλυφάδας με το πιτόγυρο ανά χείρας, προκαλώντας και σε εμάς μια μεγάλη έκπληξη!

Τάμτα Πάρις Κασιδόκωστας