Οι νέες αναρτήσεις της Βίκυ Τσοχατζοπούλου στο Facebook - Τι ανέβασε;

Πως περνάει την καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι νέες αναρτήσεις της Βίκυ Τσοχατζοπούλου στο Facebook - Τι ανέβασε;

H Βίκυ Τσοχατζοπούλου,μένει σπίτι και περνάει δημιουργικά την ώρα της με τον γιο της.Έτσι έκανε νέες αναρτήσεις στο Facebook και μας δείχνει τι κάνουνε τώρα που όλοι μαζί μένουνε μέσα στο σπίτι.

Η Βίκυ Τσοχατζόπουλου βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, τον γιο της αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Τι φτιάχνει η Βίκυ Τσοχατζόπουλου με τον γιο της για να περάσει η ώρα της

Στο σπίτι μένει και η Βίκυ Τσοχατζοπούλου με τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο και τον γιο τους. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μαγειρεύει στην καραντίνα αλλά περνάει και πολλές δημιουργικές ώρες με τον γιο της Απόστολο.

Η ίδια δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook που κρατάει μια επικοινωνία τις δημιουργίες της στην κουζίνα. Πριν λίγους μήνες είχαν βρεθεί και μαζί στο γήπεδο

Σήμερα μοιράστηκε με τους φίλους της, μια φωτογραφία από την πολύ όμορφη ζωγραφιά που έκανε χθες βράδυ μαζί μ τον γιο της αλλά και τα φαγητά που φτιάχνει μιας και όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται σπίτι και εκείνη.

Η αλήθεια είναι πως τόσο η ζωγραφιά, όσο και τα ψωμάκια και η σπανακόπιτα η οποία έφτιαξε φαίνονται πάρα πολύ νόστιμα.

Όπως όλοι έτσι και η δική της οικογένεια το έχει ρίξει στο φαγητό και προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται την ώρα μας, αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε.

Δείτε τις δημιουργίες:
 Βίκυ Τσοχατζοπούλου γιος
 Βίκυ Τσοχατζοπούλου σπίτι
 Βίκυ Τσοχατζοπούλου Άκης παιδί