Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον κορωνοϊό - «Ευχαριστώ τους νέους μας ήρωες»

Υπέροχα λόγια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον κορωνοϊό - «Ευχαριστώ τους νέους μας ήρωες»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, μία ανάρτηση για τον κορωνοϊό και τους γιατρούς, η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Σκοπός του είναι να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους νέους ήρωες που σώζουν ζωές στα νοσοκομεία.

O κορυφαίος μπασκετμπολίστας έχει δείξει από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, ότι βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες και ότι τρέφει τον απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα νοσοκομεία και δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή με τον κορωνοϊό.

Για το λόγο αυτό, εκείνος και η οικογένεια του θέλησαν να κάνουν μία γενναιόδωρη δωρεά στο Δήμο Ζωγράφου και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), προσφέροντας συνολικά 10.000 μάσκες.

Σε συνέχεια της υπέροχης αυτής κίνησής του, ο άσσος των Μιλγουόκι Μπακς θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μέσα από συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Μεταξύ άλλων, προέτρεψε τον κόσμο να μείνει σπίτι προκειμένου να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο τους "ήρωες", όπως χαρακτήρισε τους γιατρούς. και να κάνει τη δουλειά τους λίγο πιο εύκολη.

Η ανάρτηση αυτή έγινε εκ μέρους όλης της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές, όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε. Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι, ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σε όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο».