Απίστευτη κίνηση από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωσή του

Προκάλεσε συγκίνηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη κίνηση από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωσή του

Μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε λόγω του κορωνοϊού, ο ΑΝΤ1 δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό οτυ και κάνει μία απίστευτη κίνηση για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Παρακάτω σας έχουμε την αναλυτική ανακοίνωση του καναλιού.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας, ο ΑΝΤ1 αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες και στηρίζει δράσεις που αφορούν όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και κυρίως τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως το παιδί.

Φέτος το Πάσχα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την Αγάπη Πράξη», ο ΑΝΤ1 στηρίζει έμπρακτα το σπουδαίο έργο της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ», με στόχο να βοηθήσει τα παιδιά που βιώνουν την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου.

Από τις 10 Απριλίου έως και τις 26 Απριλίου, στέλνοντας με SMS τη λέξη ΜΕΡΙΜΝΑ στον πενταψήφιο αριθμό 19805 (χρέωση 2,50€ ανά SMS με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επιπλέον επιβάρυνση 12% ή 15% ή 18% ή 20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ, γραμμή παραπόνων: 210 7482690) στηρίζουμε τη «ΜΕΡΙΜΝΑ», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Στηρίζουμε τα παιδιά που βιώνουν μια μεγάλη απώλεια και παρόλο που δεν μπορούμε να τα απαλλάξουμε από τον πόνο που τους προκαλούν αυτές οι εμπειρίες, μπορούμε να τα βοηθήσουμε να μάθουν να τις αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και να τις εντάσσουν στην ιστορία της ζωής τους.

Γιατί εσείς κι εμείς… Κάνουμε την Αγάπη Πράξη!

Ant1 ανακοίνωση για τη 'Μέριμνα'

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας «Κάνε την Αγάπη Πράξη»

Ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την Αγάπη Πράξη», αναλαμβάνει εμπράκτως να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Κινητοποιείται και στηρίζει δράσεις, με στόχο να συμβάλλει στην ανάδειξη και την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων,έχοντας ως σημείο αναφοράς την προσφορά βοήθειας στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, με επίκεντρο το παιδί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, μπορείτε να βρείτε εδώ: www.antenna.gr/kanetinagapipraxi/

Μιας και είπαμε για τον ΑΝΤ1, σας έχουμε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's Blog, σχετικά με την "σφαγή" που έχει επικρατήσει στα κανάλια λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!

Πέρα από την υπέροχη κίνησή του, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε και τη μετάδοση των ιερών λειτουργιών για τη Μεγάλη Βδομάδα

Ο ANT1 εξέδωσε μία έκτακτη ανακοίνωση για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο κανάλι ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας που πλησιάζει σχετικά με τις μεταδόσεις των ιερών ακολουθιών.

Στηρίζοντας την οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους, αλλά και δείχνοντας σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας τηλεθεατών, ο ΑΝΤ1 θα καλύψει και τη Μεγάλη Εβδομάδα τις Ιερές Ακολουθίες.

Η μετάδοση θα γίνει από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και σε live streaming στο www.antenna.gr και www.ant1news.gr

Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν, σε απευθείας σύνδεση, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας, όπου θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών:

  • Τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου, 17:00 - 18:00, η Ακολουθία του Νυμφίου.
  • Τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου, 17:00 - 18:00, το Τροπάριο της Κασσιανής.
  • Τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου, 17:00 - 18:00, η Ακολουθία του Μυστικού Δείπνου.
  • Τη Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου, 17:00 - 19:30, η Ακολουθία των Αγίων Παθών.
  • Τη Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου, 10:00 - 12:15, ο Εσπερινός της Αποκαθήλωσης και στις 17:00 - 19:30 η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου.
  • To Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου, 07:45 - 10:00, η Πρώτη Ανάσταση και 23:55 - 00:30 η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία (από την Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χωρίς live streaming).

Έχοντας συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης του, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες που δημιουργούνται από τη νέα πραγματικότητα και θα διαμορφώνει το πρόγραμμά του βάσει των νέων συνθηκών.

TAGS