Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες

Μίλησε για το δικό της βίωμα με τις δυο αποβολές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα για τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες. Μίλησε για το δικό της βίωμα με τις δυο αποβολές και συγκίνησε με τα λόγια της.

Με αφορμή τον τραγουδιστή, Γιάννη Τάσσιο, που βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Happy Day, και αποκάλυψε πως η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μετά από πολλές προσπάθειες εξωσωματικής, η αγαπημ΄νεη παρουσιάστρια θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα για όλες τις γυναίκες που είναι στην προσπάθεια.

Όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες

Πάνω στη συζήτηση η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε συγκεκριμένα πως πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά, είχε δύο αποβολές. Όπως είπε η παρουσιάστρια, τότε είχε σκεφτεί πως ίσως να μην μπορεί να κάνει παιδιά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Εγώ καταλαβαίνω, γιατί έχω περάσει και από την απώλεια και τη διαδικασία της αποβολής. Και μάλιστα δεν είχα κάνει και παιδάκι. Δεν ήξερα αν μπορώ να κάνω παιδί και εγώ. Όταν μια νέα γυναίκα προσπαθεί και έχει δυο αποβολές, χωρίς να ξέρει πως έχει ένα συγκεκριμένο ζήτημα υγείας, ξαφνικά αγχώνεται και νιώθει πως ενδεχομένως δεν μπορεί να τεκνοποιήσει».

Είναι πάλι έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε μία φωτογραφία μόλις χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε αμέσως να ανάψει πολλές "φωτιές" μιας και οι διαδικτυακοί της φίλοι αναρωτήθηκαν αν η παρουσιάστρια είναι έγκυος.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια με σκοπό να δείξει το πόσο απολάμβανε τη χθεσινή λιακάδα, θέλησε να ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία με το φόρεμα που φορούσε στην εκπομπή της, ωστόσο άθελά της, έφερε βροχή από σχόλια που ρωτούσαν αν είναι έγκυος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αντιμετώπισε φυσικά με πολύ χιούμορ την όλη κατάσταση και απάντησε με τον πιο εύστοχο τρόπο σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που τη ρώτησαν αν περιμένει νέο μέλος στην οικογένεια της.

Άλλωστε απ' ότι φαίνεται η παρουσιάστρια περνάει υπέροχα με τα παιδάκια της στο σπίτι και μάλιστα, κάνει γυμναστική με τον μικρό γιο της!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αν φαίνομαι έγκυος, είναι λόγω καραντίνας», ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε για ακόμα μία φορά πολύ ευγενικά το ενδεχόμενο μία νέας εγκυμοσύνης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή σχόλια instagram