Η φωτογραφία που «ξέθαψε» η Πάολα από το παρελθόν της

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία που «ξέθαψε» η Πάολα από το παρελθόν της

Μια φωτογραφία από το κοντινό παρελθόν της «ξέθαψε» η Πάολα τώρα που βρίσκεται κλεισμένη όπως όλοι μας μέσα στο σπίτι της, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αλλά και για την προστασία της υγείας της και τον ανθρώπων που αγαπά.

Η τραγουδίστρια, μπορεί να μην επικοινωνεί συχνά μέσω των social media με τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο όταν το κάνει τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό με τις αναρτήσεις που πραγματοποιεί. Είτε με τα βίντεο από συναυλίες που έχει πραγματοποιήσει ή με φωτογραφία της.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο μοναχοκόρη της, Παολίνα είχε τα γενέθλια της. Μπορεί να μην τα γιόρτασε σε με κάποιο μεγάλο party, ωστόσο τα πέρασε μαζί με τους γονείς της στο σπίτι. Η Πάολα θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από μια ανάρτηση συνοδευόμενη από μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από πριν τον κορωνοϊό σε μια εμφάνιση της επί σκηνής νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδούσε. Μάλιστα, η φωτογραφία της μοιάζει σαν πίνακας.

Λίγα λόγια για την Πάολα και το παρελθόν της

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή. Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».

Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει. Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες. Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο 'Η Μόνη Αλήθεια' που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν.

Ιδίως το "Κράτα Με" ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013[εκκρεμεί παραπομπή]. Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Έχω Μια Ζωή", προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.