Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Ο "Προύσαλης" αποκαλύπτει τι συμβαίνει στα παρασκήνια

Όσα είπε ο ηθοποιός

Άγριες Μέλισσες: Ο
News 10.04.2020 18:26
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο "Προύσαλης" από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει τι συμβαίνει στα παρασκήνια. Τι γίνεται με τον "Μελέτη" όταν δεν τους βλέπουν οι κάμερες και για ποιο λόγο θέλει πάρα πολύ να συλλάβει την Ελένη;

Για το μυστικό της επιτυχίας της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιώργος Σουξές σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο “ENJOY” και μίλησε για τα παρασκήνια αλλά και γιατί θέλει να συλλάβει την Ελένη.

Τι αποκάλυψε λοιπόν ο ηθοποιός για την σειρά;

Τι αποκάλυψε ο "Προύσαλης" πως συμβαίνει στα παρασκήνια

Τον Μελέτη τον είχατε κλείσει στο κρατητήριο. Σας ξέφυγε όμως…

Ο Μελέτης είναι κακός άνθρωπος για το χωριό, γιατί δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Αλλά τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Γελάμε πολύ στις σκηνές που έχουμε μαζί. Υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τις σκηνές μας και στις πιο δύσκολες συνθήκες, σε γυρίσματα με πολύ κρύο, ζέστη ή πολύωρα.

Θέλετε να τον συλλάβετε;

Θέλω να συλλάβω την Ελένη. Γιατί τα λόγια της δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις της. Είναι πολύ σκληρή γυναίκα. Γι’ αυτό μού αρέσει το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη. Γιατί ο κάθε ήρωας κουβαλά το καλό και το κακό. Δεν μπορείς να τον κρίνεις. Τον παρακολουθείς πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις κάθε φορά. Η δολοφονία του Σέργιου έφερε ντόμινο φόνων. Έπρεπε να είχαν μιλήσει στην αστυνομία για τον βιασμό που επιχείρησε. Βέβαια και αυτός δεν ήταν καλό κουμάσι. Είχε δηλητηριάσει τον πατέρα της. Στη ζωή παίρνεις ότι θερίσεις.

Άγριες Μέλισσες παρασκήνια

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Ότι η σειρά αυτή μιλά για ένα χωριό. Και όλοι Έλληνες έχουμε αναφορά μας ένα χωριό ή καταγόμαστε από ένα χωριό. Άρα ξέρουμε τι σημαίνει “καφενές”. Αναγνωρίζουμε στέκια και ανθρώπους. Η Ρίζω είναι η προξενήτρα και η κουτσομπόλα του χωριού. Νιώθω, πώς το πάει πώς το φέρνει, η Μελίνα Τσαμπάνη θα μου τη φορέσει για νύφη τη Ρίζω. Όλο μπαινοβγαίνει σπίτι μας. Μάλλον προξενεύει τον εαυτό της. Είναι ίδια η κυρία Δέσπω. Μέσα στις φωνές και οι δύο, και ο Προύσαλης δεν μπορεί τα νεύρα και τις φωνές. Κι εγώ τον τύπο της γυναίκας που φωνάζει δεν τον μπορώ Αλλά η μάνα του πριν φύγει από τη ζωή πιστεύω ότι θα τον παντρέψει για να έχει μια συντροφιά. Η Ρίζω έχει δικό της ταμείο, είναι ανεξάρτητη και αυτό αρέσει στον Προύσαλη. Είναι δυναμική.

Μέχρι να επιστρέψουν όμως δείτε το αποκλειστικό που ο Δούκας θα βιάσει την Μυρσίνη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτιά τα 4 νέα επεισόδια από "Άγριες Μέλισσες" - Αποκλειστικά πριν τα δείξει ο ΑΝΤ1

Δανάη Μιχαλάκη: Τρυφερές αγκαλιές για την τηλεοπτική «Δρόσω» στο σαλόνι της

Share