Ο Γιάνης Βαρουφάκης "έκλεισε" την Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα του ΣΚΑΙ - Απίστευτο περιστατικό

Απάντησε για τις κατηγορίες όσον αφορά την Αίγινα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιάνης Βαρουφάκης

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίστηκε σήμερα σε σύνδεση skype στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και δε δίστασε να "κλείσει" τη σύνδεση. Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον αέρα του ΣΚΑΙ αφήνοντας "κάγκελο" την παρουσιάστρια.

Εδώ και μερικές ώρες έχει ξεσπάσει κανονικός σάλος με την είδηση πως ο Γιάνης Βαρουφάκης ταξίδεψε στο εξοχικό του στην Αίγινα και αρνήθηκε να σταματήσει στον έλεγχο του λιμενικού.

Για το λόγο αυτό, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και ποια είναι η στάση που κρατάει.

Το όλο περιστατικό θέλησε να σχολιάσει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Δείτε εδώ όσα είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Τι εξήγησε για το περιστατικό στην Αίγινα

«Μένω στην Αίγινα πολύ πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Βρίσκομαι εδώ πολύ πριν από την 21η Μαρτίου που ανακοινώθηκε η απαγόρευση. Είμαι ο μόνος πολιτικός που αρνήθηκε την 25η Μαρτίου να πάει στην κατάθεση στεφάνου γιατί θεωρώ ότι οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Έχω ζητήσει να κλείσει εντελώς η Βουλή και να λειτουργεί με τηλεδιάσκεψη…».

Και συνέχισε: “Την Πέμπτη έκανα χρήση της βουλευτικής μου ιδιότητας, πήρα το πλοίο των 10 π.μ. πήγα στη Βουλή και γύρισα με το πλοίο των 16.30. Είναι ψέμα ότι δεν σταμάτησα στον έλεγχο. Κατέβασα το παράθυρο του συνοδηγού, του έδειξα τη βουλευτική μου ταυτότητα και του εξήγησα ότι είχα πάει στη Βουλή. Μου είπε ότι δεν κάνουν αυτά τα χαρτιά. Πήγα στον ψεκασμό, έκατσα αρκετή ώρα στην ουρά… Είναι ξεκάθαρο. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την τοποθέτηση μου στην Ολομέλεια».

Ο επικεφαλής του «Μέρα 25», αρνήθηκε να παραμείνει στον “αέρα” της εκπομπής, όταν η παρουσιάστρια τον ενημέρωσε ότι θα συμμετάσχει στη συζήτηση ο δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. “Έχω απαντήσει”, είπε ο κ. Βαρουφάκης και αποχώρησε.

Τι είπε ο Δήμαρχος Αίγινας

«Έκοψε ταχύτητα, δεν ακινητοποίησε τελείως το όχημα. Ένας λιμενικός ζήτησε τα χαρτιά του και εκείνος απάντησε ‘δεν με γνωρίζεις ποιος είμαι;”. Και έφυγε με το αυτοκίνητο του. Επιτάχυνε. Κατευθύνθηκε προς την πύλη εξόδου του λιμανιού, όπου γίνεται απολύμανση όλων των οχημάτων. Ενώ ξεκινήσαμε να του κάνουμε την απολύμανση, επιτάχυνε και έφυγε. Να τονίσουμε ότι η απολύμανση δεν είναι υποχρεωτική, αλλά ο έλεγχος είναι υποχρεωτικός».

Δήμαρχος Αίγινας για Γιάνη Βαρουφάκη