Συγκίνηση με την Αλίκη Κατσαβού - Οι στιγμές της με τον μικρό Φοίβο μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκίνηση με την Αλίκη Κατσαβού - Οι στιγμές της με τον μικρό Φοίβο μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε για ακόμη μία φορά η Αλίκη Κατσαβού με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram. Μαζί με τον μικρό Φοίβο περνούν μερικές πολύ όμορφες στιγμές όντας ο ένας το στήριγμα του άλλου μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Ενάμισης μήνας έχει περάσει από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, και η Αλίκη Κατσαβού μαζί με το γιο της Φοίβο, προσπαθεί καθημερινά να το ξεπεράσει και να επανέλθει στην καθημερινότητά της.

Η καραντίνα τους έχει κρατήσει μέσα στο σπίτι και γι΄αυτό, φροντίζει να περνάει μαζί με τον Φοίβο, όσο περισσότερο χρόνο γίνεται και να αξιοποιούν τις ελεύθερες ώρες τους πιο δημιουργικά, ενώ είχε πει και πώς εξήγησε στον γιο της τι συνέβη με το θάνατο του μπαμπά του.

Έτσι, η αγαπημένη μανούλα ανέβασε σήμερα μερικές φωτογραφίες από το πώς πέρασε το χρόνο της μαζί με τον γιο της.

Τι είπε η Αλίκη Κατσαβού πριν από λίγες μέρες για τον μικρό Φοίβο

«Οι ειδικοί είπαν να είμαι αναλυτική, με απλά λόγια να εξηγήσω τι έχει συμβεί, να δηλώσω το γεγονός του θανάτου χωρίς μελοδραματισμούς. Σύμφωνα με τις προσλαμβάνουσες και τον ψυχισμό του, θα το αποδεχθεί και θα το αφομοιώσει σιγά σιγά. Και τα παιδιά πενθούν, άλλωστε, όπως και οι μεγάλοι» είπε αρχικά.

Ο Φοίβος, πάντως, έμοιαζε πολύ δραστήριος και κάποια στιγμή… μπούκαρε στο πλάνο, απαντώντας στην Κατερίνα Καινούργιου πως περιμένει τη θεία του, ενώ σκόρπισε το γέλιο, ρωτώντας «το κορίτσι είναι εδώ μέσα;», έχοντας το ακουστικό στο αυτί του.

Για το πώς αποδέχεται το παιδί την ιδέα του εγκλεισμού λόγω του κορωνοϊού, η Αλίκη Κατσαβού απάντησε πως δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά πρόσθεσε ότι «είναι ένα μικρό παιδί στη δράση, που θα ήθελε να είναι στις παιδικές χαρές, αλλά είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, που αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του».

Νωρίτερα, είχε πει πως «εδώ είναι ο Φοίβος και παίζει. Αναλογικά με τα γεγονότα είμαστε καλύτερα, υπάρχουν χειρότερες και καλύτερες μέρες. Ο Φοίβος εκφράζει τον εαυτό του, είναι καλό παιδί και μας δείχνει πως είμαστε κι εμείς καλοί. Ήθελα πολύ το παιδί, όπως και ο Κώστας, αλίμονο να ήμασταν αδιάφοροι».

Τέλος, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά μίλησε και για τα παραμύθια που διηγείται για τα παιδιά, εξηγώντας ότι «τα παραμύθια που διηγούμαι είναι από τη γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος. Τα διηγούμαι μέσω Instagram. Θα είναι στο σύνολο πέντε παραμύθια, τα οποία έχουν ωραίο οικολογικό μήνυμα και παιδαγωγικό χαρακτήρα».