Έσκασαν τα ευχάριστα για τον Ηλία Καμπακάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασαν τα ευχάριστα για τον Ηλία Καμπακάκη

Επιτέλους τα ευχάριστα έσκασαν για τον Ηλία Καμπακάκη και οι φανς του σε όλη την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το νέο βήμα του καλλιτέχνη, ο οποίος έχει κερδίσει τις καρδιές μας εδώ και χρόνια!

Μια δοκιμασμένη συνεργασία επαναλαμβάνεται!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε συγκινήσει, όταν πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον «παράδεισό» του δηλαδή την κόρη του!

Ο Ηλίας Καμπακάκης, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, συνεργάζεται ακόμα μια φορά με την, επι πολλά χρόνια συν-δημιουργό στα τραγούδια του, Ελένη Γιαννατσούλια και μας προτείνουν ακόμα ένα δυναμικό κομμάτι που είναι βέβαιο πως θα αγαπηθεί πολύ!

ΜΕ ΑΝΑΣΑ ΚΟΜΜΕΝΗ το νέο τους τραγούδι, που διακρίνεται από τη χαρακτηριστική μελωδικότητα που πάντα έχει στα τραγούδια του ο Ηλίας Καμπακάκης, στοιχείο που κάνει πάντα τα τραγούδια του να ξεχωρίζουν!

Το τραγούδι «ΜΕ ΑΝΑΣΑ ΚΟΜΜΕΝΗ» κυκλοφόρησε 10 Απριλίου από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Απολαύστε το:

Ηλίας Καμπακάκης: Βουρκωμένος στην κάμερα ανακοινώνει στον κόσμο τις εξελίξεις για την κορούλα του!

Ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης περνά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή του, αφού βλέπει την μικρή του6χρονη κόρη Κλεοπάτρα, να παλεύει με τον καρκίνο καθημερινά.

Τον περασμένο Νοέμβριο η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεκριμένα με οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σε μια σειρά από χημειοθεραπείες. Ωστόσο η αρρώστια εξελίχθηκε ως πολύ επιθετική και τώρα χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό με σκοπό την τάχιστη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πλήθος τραγουδιστών, νυχτερινών μαγαζιών, φίλων, fans αλλά και απλού κόσμου προσπαθεί να διαδώσει το μήνυμα για να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι να ταξιδέψει η μικρή Κλεοπάτρα στην Αμερική και με τις απαραίτητες ιατρικές διαδικασίες να βγει νικήτρια.

Ο ίδιος, ανέβασε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στοFacebook θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο γι'αυτή το την κίνηση, την συμπαράσταση και κυρίως την στήριξη για να βρεθούν τα χρήματα! Ο ίδιος βουρκωμένος είπε στο βίντεο: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ! Σας ευχαριστώ όλους για την στάση σας, για την συμπαράσταση που μου δείξατε με οποιονδήποτε τρόπο, για την συμβολή σας ώστε να μαζευτεί αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό και να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε με την Κλεοπατρούλα μας στην Αμερική και να εγχειριστεί! Κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει αν δεν βοηθούσατε εσείς!»