Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Χριστίνας Αλεξανιάν

Η απώλεια που της στοίχισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Χριστίνας Αλεξανιάν

Η Χριστίνα Αλεξανιάν έκανε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από πολλά χρόνια και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να του στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα, ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχασε τον πατέρα της πριν από 20 χρόνια και έτσι θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να τον θυμηθεί και με τον δικό της τρόπο να του στείλει ένα μήνυμα για να δείξει πως ακόμα τον σκέφτεται.

Την μάθαμε από τη νεανική σειρά του ΜEGA«Λόγω τιμής» το 1996. Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε, ενώ το αντίο της στην σειρά ήταν εξαιρετικά συγκινητικό.

Η ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Αλεξανιάν:

Το συγκινητικό «αντίο» που είχε πει σε αγαπημένο συνεργάτη της

Ο Νίκος Λαβράνος ήταν ένας σημαντικός μουσικός, συνθέτης και μαέστρος με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η μουσική και τα τραγούδια του έγραψαν ιστορία και αγαπήθηκαν πολύ.

Στο πλευρό του πάντα η αγαπημένη του σύζυγος και τραγουδίστρια Μίλλη Καραλή.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της συνεργάτη δημόσια.

Έτσι δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγες Νίκο μας..Nikos Lavranos, ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας μοναδικός μαέστρος. Ένας τρυφερός φίλος. Πολύτιμες οι στιγμές που μοιραστήκαμε. Θα σου χρωστάω πάντα πολλά και κυρίως το κουράγιο που μου έδωσες, να σταθώ μόνη στην σκηνή και να τραγουδήσω. Εκεί δεξιά μου ήσουν στα ντραμς και μου χαμογελούσες κάθε φορά που ανταμώνανε τα μάτια μας. Σε ευχαριστώ. Μίλλη Καραλή θερμά συλλυπητήρια…».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Χριστίνα Αλεξανιάν: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Ο θάνατος που την