Full in love ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη - «Πριν 5 χρόνια...»

"Λιώσαμε"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Full in love ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη - «Πριν 5 χρόνια...»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν μπορεί ούτε λεπτό να κρύψει πως είναι full in love με την αγαπημένη του σύζυγο Αντιγόνη Ψυχράμη, και έτσι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με σκοπό να θυμηθεί τη μέρα που της έκανε πρόταση γάμου πριν από 5 χρόνια.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα, πριν από μία πενταετία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, όταν ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε πρόταση στην Αντιγόνη Ψυχράμη.

O έρωτάς του άλλωστε δεν κρύβεται λεπτό και αυτό αποδεικνύεται από τη δημόσια εμφάνιση που έκαναν μαζί και δεν άφησαν λεπτό τα χέρια τους. Σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ!

Σήμερα λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να θυμηθεί την ημέρα εκείνη και να εκφράσει για ακόμη μία φορά στην σύζυγό του τη μεγάλη αγάπη που της έχει.

«5 χρόνια πριν μου είπε το πιο όμορφο ναι της ζωής μου... @antigoni_psichrami ως τον ουρανοοοό» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Μακαλιά για όλες τις μανούλες

«Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά. Που μου εξαντλεί τους αγκώνες, κατά τον Σεφέρη, αλλά έτσι ενώθηκε η ζωή μας και είναι πολύ δύσκολο να ξαναχωρίσει. Γεμάτη αγάπη, ζεστασιά, τρυφερότητα αλλά και αγωνία, ανησυχία, κούραση. Ένα μονοπάτι που δε βαδίζεις μόνος σου. Έχει συνοδοιπόρο. Μια άλλη αγκαλιά. Που έχει κι αυτή ανάγκη τη στήριξη, την προστασία και την κατανόηση μας.”

Και συνέχισε: “Εχω την ανάγκη να μας θυμίσω ότι σε αυτό τον αγώνα οφείλουμε να είμαστε μαζί. Τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Η επιτυχία άλλωστε προκύπτει από την καλή συνεργασία, αλληλοκατανόηση και συνεργασία. Μη μένετε αμέτοχοι».