Αγνώριστη η Αγγελική Νικολούλη - Δείτε την 10 χρόνια πριν τέρμα αδύνατη

Δεν φαντάζεστε πως ήταν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Αγγελική Νικολούλη - Δείτε την 10 χρόνια πριν τέρμα αδύνατη

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Αγγελική Νικολούλη πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία τραβήχτηκε πριν από 10 χρόνια και ήταν πραγματικά αγνώριστη! Η παρουσιάστρια τότε ήταν τέρμα αδύνατη.

Μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει σε τόσες αναρτήσεις η Αγγελική Νικολούλη μιας και ποτέ δεν ήταν ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, αλλά από τότε που ανακοίνωσε πως το Φως στο Τούνελ κάνει παύση για το Πάσχα - δείτε εδώ τι έγραψε - έχει αρχίσει και ανεβάζει διάφορα στο προφίλ της στο instagram.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, έκανε την έκπληξη και εντυπωσίασε τους ακόλουθούς της αφού ξέθαψε μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν στην οποία ποζάρει η ίδια χαμογελαστή έχοντας χάσει αρκετά κιλά αλλά πάντα φορώντας τα γυαλιά της, το σήμα κατατεθέν της.

«Δέκα χρόνια πριν...Τόσο αδύνατη.. Τώρα που μένουμε σπίτι και μαγειρεύουμε, την βλέπω και μου κόβεται η όρεξη...» έγραψε χαρακτηριστικα.

Δείτε την φωτογραφία της Αγγελικής Νικολούλη 10 χρόνια πριν

Αγγελική Νικολούλη 10 χρόνια πριν

Λίγα λόγια για την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη (Πύργος Ηλείας, 12 Φεβρουαρίου 1966) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ερευνήτρια και συγγραφέας. Ως δημοσιογράφος ασχολείται εξ ολοκλήρου με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Είναι ευρύτερα γνωστή για την παρουσίαση της εκπομπής Φως στο τούνελ, η οποία επικεντρώνεται στην εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων.

Για 22 χρόνια (1987-2009) υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Μουσούλη.