Απίστευτο περιστατικό στο «Στην υγειά μας» - Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Αδιανόητο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο περιστατικό στο «Στην υγειά μας» - Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Το βράδυ του Σαββάτου, ακόμη μια εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές με παρουσιαστή τον αγαπημένο, Σπύρο Παπαδόπουλο. Ωστόσο, μεταξύ άλλων, σημειώθηκε και ένα απίστευτο περιστατικό. Συγκεκριμένα, ένας καλεσμένος του ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος για τον Αλέξη Κωστάλα, ο οποίο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και «λύγισε» στον αέρα του ΣΚΑΙ κατά την διάρκεια της βραδιάς. Αφορμή για να γίνει αυτό, ήταν μια η ερμηνεία ενός ποιήματος στο πλατό της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ενώ στο πλατό του «Στην υγειά μας», ερμηνεύτηκε η “Όμορφη και παράξενη πατρίδα” σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και σύνθεση Δημήτρη Λάγιου, ο Αλέξης Κωστάλας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα.

Στην υγειά μας ΣΚΑΙ έκλαψε ο Αλέξης Κωστάκας

Να σημειωθεί πως η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μαγνητοσκοπήθηκε πριν από δυο μήνες, πριν δηλαδή τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα της Κυβέρνησης για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ποιους άλλους είχε καλεσμένους ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Με την καθοδήγηση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη, ο Μπάμπης Τσέρτος και οι εξαιρετικοί λυρικοί καλλιτέχνες Αντώνης Κορωναίος, Παντελής Κοντός, Ελένη Βουδουράκη, Ελένη Δάβου, Κάτια Πάσχου και Χρήστος Αμβράζης, συμπράττουν με χορωδίες και εκλεκτούς μουσικούς και μας ταξιδεύουν με τις μαγικές φωνές τους. Μοναδικές ερμηνείες σε αγαπημένα τραγούδια, από καντάδες μέχρι αρχοντορεμπέτικα, μας προσφέρουν μια πανδαισία ήχων. Επιτυχίες μιας άλλης εποχής, νοσταλγικές και κλασικές που παραμένουν ωστόσο διαχρονικές και σύγχρονες.

Στην παρέα της εκπομπής και οι: εκτός από Αλέξη Κωστάλα, Τάσος Αρνιακός, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλίκη και Ηρώ Σουγιούλ, Τάνια Χαροκόπου, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Κούκουρας, Τζένη Διαγούπη, Δημήτρης Γρηγοράκης και Κλέλια Χαρίση.

Σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχουν και η Συμφωνική Μαντολινάτα Ελλάδος, η Μαντολινάτα και η Νεανική Χορωδία Αγ.Παντελεήμονος Αχαρνών και η Ανδρική Χορωδία Λυρικών Καλλιτεχνών Παναγή Μπαρμπάτη.

Ωστόσο, πως τα πάει σε τηλεθέαση ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»; Δείτε εδώ αναλυτικά.