Συγκλόνισε η Χριστίνα Μπόμπα με την εξομολόγησή της - «Φοβήθηκα πολύ...»

Μίλησε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλόνισε η Χριστίνα Μπόμπα με την εξομολόγησή της - «Φοβήθηκα πολύ...»

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «DOT» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή της πως στην αρχή φοβήθηκε για την υγεία της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια ήταν από τους πρώτους celebrities που έκανα γνωστό πως νόσησαν από κορωνοϊό και έμεινε σε 14ήμερη καραντίνα στο σπίτι της μέχρι να αναρρώσει τελείως.

Την ίδια μοίρα είχε και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος βρέθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα. Το ζευγάρι έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες και μετά τις 14 μέρες έκαναν ξανά το τεστ προκειμένου να δουν αν είναι ακόμα θετικοί, με το τεστ να βγαίνει αρνητικό.

Έτσι σήμερα το πρωί η Χριστίνα Μπόμπα συνδέθηκε μέσω skype με την εκπομπή Dot και μίλησε για το πώς βίωσε την ασθένειά της, εξηγώντας πως ήταν μία περιπέτεια που την ανησύχησε αρχικά γιατί γνώριζε πολύ λίγα για τον ιό.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα είπε για τον κορωνοϊό:

«Ήμασταν από τους πρώτους πρώτους όταν ακόμα νομίζαμε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μακριά μας. Δεν αισθάνθηκα ρατσισμό, άλλωστε είμαι και μες στο σπίτι, αισθάνθηκα ότι ο καθένας το έπαιρνε όπως ήθελε και είναι λογικό. Οποτεδήποτε κάτι τέτοιο γίνεται, το καταλαβαίνω αυτό. Το κατάλαβα και από τους δικούς μου ανθρώπους που, παρά το ότι είχα να δω πάρα πολύ καιρό την οικογένεια μου, μου έλεγαν ότι βίωναν περιστατικά όπου τους έλεγαν ίσως διάφορα» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι κάτι το οποίο συζητιέται σε όλο τον πλανήτη. γχώθηκα πολύ, για λίγο, μέχρι που άρχισε να δουλεύει η λογική. Στην αρχή είναι το σοκ, μετά παίρνεις τα δεδομένα, τα αναλύεις, τα σκέφτεσαι και τα βάζει στη σωστή τους διάσταση και προχωράς.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο: