H φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου που «μαγνητίζει» - Έχει «Αγγελικό» πρόσωπο

Θα πάθετε πλάκα! Είναι κούκλα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου που «μαγνητίζει» - Έχει «Αγγελικό» πρόσωπο

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz, αφού είναι κούκλα. Βέβαια, δεν την ξεχωρίζει μόνο αυτό, αλλά και το απίστευτο χιούμορ της. Σε μια φωτογραφία ωστόσο που την είδαμε το «Αγγελικό» πρόσωπο της, σε «μαγνητίζει».

Η παρουσιάστρια του «Still Standing» παραμένει όπως όλοι μας στο σπίτι της με τον σύζυγο της, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την υγεία μας και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να μοιραστεί μια throwback φωτογραφία της, από φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει. Μάλιστα, να πούμε πως σίγουρα ήταν από τις πιο επιτυχημένες της, αφού είναι πολύ εντυπωσιακή.

Η παρουσιάστρια είχε ποζάρει στον φωτογραφικός φορώντας ένα απίστευτο λευκό αμάνικο μάξι φόρεμα. Ενώ τα μαλλιά της τα είχαν κάνει πίσω, με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο «Αγγελικό» το πρόσωπο της.

«Χαμογέλασα χθες...Χαμογελάω σήμερα...Θα χαμογελάω και αύριο γιατί απλά η ζωή είναι μικρή axel_accessories #newcampain#axelwoman#blessed #thankful#onlylove#myfavouritewhitedress#newdreams#newbeginnings #onlytruth», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της, η Μαρία Μπεκατώρου και τα likes, όπως και τα σχόλια, έπεσαν βροχή από κάτω από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες έσκασε μια πολύ χαρμόσυνη είδηση για την Μαρία Μπεκατώρου.

Και αυτή η φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου σε «μαγνητίζει»

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάνει μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή της μιας και όπως όλα δείχνουν, έχασε κι άλλα κιλά και αδυνάτισε ακόμα περισσότερο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πόζαρε σε μία φωτογραφία με το κολάν της και τα μαρτύρησε όλα για την εμφάνισή της.

Πρόκειται για μία από τις γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν κάνει την πιο θεαματική αλλαγή στο σώμα τους και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε εμφάνιση που κάνει.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι "στρατιώτης" στη διατροφή της και για το λόγο αυτό κατάφερε να αδυνατίσει ακόμα περισσότερο και να ξεφορτωθεί όλα τα περιττά κιλά από πάνω της.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια του ANT1 φοράει τα αθλητικά της ρούχα, και το κολάν που έχει επιλέξει, αποδεικνύει τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, μιας και έχει μείνει μισή.

Η σιλουέτα της είναι πλέον αλάνθαστη και φυσικά petit. Αν πάλι είσαι κι εσύ petit όπως η Μαρία Μπεκατώρου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτό το φόρεμα που ταιριάζει με το σωματότυπό σου.

Μαρία Μπεκατώρου αδυνάτισμα