Η ανακοίνωση στο πλατό του ALPHAtv - Ο νέος συνεργάτης «έκπληξη» της Ναταλίας Γερμανού

"Μείναμε" μόλις το ακούσαμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση στο πλατό του ALPHAtv - Ο νέος συνεργάτης «έκπληξη» της Ναταλίας Γερμανού

Μία αναπάντεχη ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού στη σημερινή εκπομπή της, όταν στο πλατό του ALPHAtv εμφανίστηκε ένας νέο συνεργάτης που αποτέλεσε κανονική "έκπληξη" για τους τηλεθεατές. Από εδώ και στο εξής θα τον βλέπουμε στην εκπομπή.

Η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, επεφύλασσε μία ξεχωριστή έκπληξη για τους τηλεθεατές της, την οποία αποκάλυψε σήμερα.

Συγκεκριμένα, καλεσμένο στην εκπομπή της είχε τον Γιώργο Τσούλη για να μαγειρέψει ένα κλασικό πασχαλινό πιάτο και μόλις τον παρουσίασε είπε: «Έχουμε παρελθόν με τον Γιώργο Τσούλη». Ο μάγειρας συμφώνησε και στη συνέχεια εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε η Ναταλία Γερμανού.

Όπως λοιπόν εξήγησε, πρόπερσι είχε συζητήσει με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ωστόσο έκλεισε τελικά με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ όταν προσπάθησε να τον κλείσει πέρυσι δεν πρόλαβε μιας και ο Γιώργος Τσούλης είχε ήδη συμφωνήσει με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Έτσι εξηγείται λοιπόν το σχόλιο για το "παρελθόν" που έχουν οι δυο τους. Η συζήτηση ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, μιας και η παρουσιάστρια είχε να κάνει μία αναπάντεχη ανακοίνωση σε όλους τους τηλεθεατές της σχετικά με την εκπομπή της.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού είναι από εχθές απολαυστικά, μιας και στη χθεσινή εκπομπή της έστειλε "τελεσίγφραφο" στον Κωνσταντίνο Βασάλο για το γάμο του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η ανακοίνωση που έκανε η Ναταλία Γερμανού

Μετά από 40 κύματα που πέρασε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Τσούλη, η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε με μεγάλη της χαρά πως μπορεί πλέον να τον καλωσορίσει στην οικογένεια του Alpha, μιας και ο γνωστός μάγειρας θα εμφανίζεται από εδώ και στο εξής κανονικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία Γερμανού από την πλευρά της, τον καλωσόρισε με χαρά στο κανάλι και μαζί μαγείρεψαν ένα λαχταριστό ρολό χοιρινού γεμιστό με πατάτες στο φούρνο, ό,τι πρέπει δηλαδή για την ημέρα του Πάσχα.

Γιώργος Τσούλης Ναταλία Γερμανού