Η απάντηση «βόμβα» του Πέτρου Πολυχρονίδη για την φερόμενη μεταγραφή του στον ΣΚΑΙ

Έκλεισε στόματα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απάντηση «βόμβα» του Πέτρου Πολυχρονίδη για την φερόμενη μεταγραφή του στον ΣΚΑΙ

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο After Dark και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φερόμενη μεταγραφή του στο ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει το Big Brother, δίνοντας μία απάντηση σκέτη "βόμβα".

Πολύς λόγος έγινε τον τελευταίο καιρό για το πρόσωπο που θα βρεθεί στην παρουσίαση του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να είναι ένα από τα πρόσωπα που "έπαιξαν" αρκετά ως πιθανοί παρουσιαστές.

Μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί ακόμα να πει αν του έγινε πρόταση μιας και έχει σκοπό να μείνει στον Τροχό της Τύχης για πολλά χρόνια ακόμα γιατί εκεί είναι η επαγγελματική του στέγη.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να κάνει και το δικό του προσωπικό σχόλιο για το Big Brother και το πώς θα το αντιμετώπιζε ως παρουσιαστής του, αν έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΙ, μιας και ακυρώθηκε πριν από λίγο καιρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παρουσιαστής για τη μεταγραφή του στο ΣΚΑΙ

«Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το Big Brother το οποίο πρέπει να φοβηθώ και να πω όχι. Το έβλεπα ούτως ή άλλως παλαιότερα, το βλέπαμε όλοι. Εκείνη τη βερσιόν, ναι, νομίζω θα μπορούσα να την κάνω γιατί η δουλειά μου είναι παρουσιαστής.

Τέτοια πράγματα είναι μέσα στη σφαίρα που με κολακεύουν, να πω, όχι. Απλώς είναι πράγματα τα οποία θα τα έκανα γιατί είναι καλή τηλεόραση.

Όσον για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ξεκαθάρισε πως «είναι άκομψο να απαντήσω είτε ναι είτε όχι. Νομίζω πως τα επαγγελματικά δεν έχουν να κάνουν διότι εγώ θα είμαι τόσα πολλά χρόνια στον "Τροχό της Τύχης" περισσότερα και από όσα ήταν αυτοί που έκαναν τις πυραμίδες».

Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τη συνέντευξή του: