Γάμος "βόμβα" για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη

Η ξαφνική ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γάμος

Ο γάμος που θα σκάσει σαν βόμβα στην ελληνική showbiz πλησιάζει σύμφωνα με όσα δήλωσε σε live στο instagram ο Άρης Σοϊλέδης. Η Μαρία Αντωνά θα ντυθεί νυφούλα.

Σε ένα live που συνέβη στο instagram πριν από κάποιες ώρες ο Άρης Σοϊλέδης μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για την σχέση του με την Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι είναι μαζί παραπάνω από δυο χρόνια και όπως αποκάλυψαν και οι ίδιοι η σχέση αυτή έχει περάσει από πολλές δυσκολίες.

Όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω βίντεο ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα της σχέσης τους και να προχωρήσουν και στον γάμο αφού ο Άρης εξαρχής της είχε δηλώσει πως είναι η γυναίκα της ζωής του. Το μόνο που μένει πια είναι και η επίσημη πρόταση.

Μάλιστα, να τονίσουμε πως ο Άρης το είπε και στο βίντεο πως είναι η πρώτη φορά που το λέει δημόσια ότι ο γάμος είναι πλέον στα πλάνα τους... κι όπως καταλαβαίνουμε εμείς από τον τρόπο που κοιτιούνται είναι στα... πολύ κοντινά τους πλάνα!

Δείτε τις δηλώσεις για την σχέση τους στο παρακάτω βίντεο:

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Αγκαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Η εικόνα που "έριξε" το Instagram

H Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν! Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προκαλούν "ταραχή" στα social media. Η εικόνα τους "έριξε" το Instagram!

Οι δυο τους αν και προτιμούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά θέλησαν να ανεβάσουν μια τρυφερή φωτογραφία για την ημέρα των ερωτευμένων!

Οι δυο τους διανύουν μια από τις πιο ωραιότερες περιόδους στην ζωή τους και όπως φαίνεται και από την εικόνα λιώνουν ο ένας για τον άλλον. Αποτέλεσμα της φωτογραφίας φυσικά, ήταν και τα σχόλια να πέσουν βροχή, μιας και το ζευγάρι δεν είναι τόσο "ανοιχτό" στα social media.

Ο ποδοσφαιριστής έγραψε χαρακτηριστικά "Χαρούμενη ημέρα Άγιου Βαλεντίνου", με το άλλο του μισό να τον κρατάει σφιχτά αγκαλιά, κρατώντας μάλιστα και ένα λούτρινο αρκουδάκι ανάμεσά τους. Αν και ο ίδιος δεν είναι τόσο ενεργός στα social, έχει προκαλέσει ντόρο ξανά στο παρελθόν με ποστ του στο Instagram.

Μαρία Αντωνά Άρης Σοϊλέδης Άγιος Βαλεντίνος