Θα σας πέσουν τα μαλλιά με το ποσό που ζήτησαν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι για μία συνέντευξη

Η "αποστασία" τους πουλάει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα σας πέσουν τα μαλλιά με το ποσό που ζήτησαν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι για μία συνέντευξη

Μόλις μάθετε το ποσό που σκοπεύουν να πάρουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της Χάρι για μία τηλεοπτική συνέντευξη, είναι σίγουρο πως θα σας πέσουν τα μαλλιά. Τα χρήματα που ζήτησαν θέλουν να τα δώσουν σε φιλανθρωπική οργάνωση.

Το ζευγάρι άφησε πίσω του το παλάτι και προχώρησε τη ζωή του μιας και πλέον μένει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.

Είναι αλήθεια ωστόσο πως προς το παρόν δεν έχουν βρει δουλειά και έχουν ήδη έρθει σε διαμάχη με τον Ντόναλντ Τραμπ για τα έξοδά τους.

Αυτό είναι το ποσό που ζήτησε το ζευγάρι

Προκειμένου να μιλήσουν για το πολύσυζητημένο Megxit, ο Χάρι και η Μέγκαν ζήτησαν 1 εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστούν είτε στην Έλεν Ντετζένερις είτε στην Όπρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως, η ζυγαριά κλίνει προς την Όπρα με τη Μέγκαν να τη θεωρεί ιδανική για να μπορέσει να χτίσει από την αρχή επικοινωνιακά το «πληγωμένο» της προφίλ και να κερδίσει την υποστήριξη του κόσμου που τη θεωρεί υπεύθυνη για το Megxit. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε κάμερες να καταγράφουν τη ζωή τους στο σπίτι, καθώς και οικογενειακές στιγμές εφόσον ο Χάρι συμφωνήσει.

«Όσο ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας, θα ήταν αδιανόητο να κάνει μια solo συνέντευξη με τον οποιονδήποτε για τη ζωή της και πώς το να είναι πριγκίπισσα, άλλαξε τον κόσμο της. Αλλά τώρα είναι σε μεγάλο βαθμό αφεντικό του εαυτού της και την έχει πιέσει το γεγονός ότι αισθάνεται πως το κοινό έχει χάσει την «αγάπη» του για εκείνη και το Harry από όταν έκαναν το μεγάλο βήμα να ανεξαρτητοποιηθούν», δήλωσε μια πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στην Star.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Meghan θέλει να δωρίσει όλα τα χρήματα σε φιλανθρωπίες – πιθανότατα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μετά από τις απίστευτες προσπάθειες όλων των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή, Αν και θα μπορούσε επίσης να τροφοδοτήσει με αυτά τη νεόκοπη μη κερδοσκοπική τους οργάνωση, Archewell.