Βικτώρια Καρύδα: Νέα εμφάνιση! Για περπάτημα στη Βουλιαγμένη - Κοιτούσαν όλοι το μαύρο κολάν της

Εν μέσω καραντίνας αναστάτωσε τα πλήθη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βικτώρια Καρύδα: Νέα εμφάνιση! Για περπάτημα στη Βουλιαγμένη - Κοιτούσαν όλοι το μαύρο κολάν της

Έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα να περπατά στους δρόμους της Βουλιαγμένης και... όλοι να κοιτάνε το μαύρο της κολάν. Μια νέα εμφάνισή της, πιο αδύνατη από ποτέ αναστάτωσε τα πλήθη.

Η Βικτώρια Καρύδα, μετά τον άδικο χαμό του συζύγου της έχει σταματήσει να πολυεμφανίζεται και προσπαθεί όσο μπορεί να κρατιέται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο φωτογραφικός φακός την "πιάνει" σπανίως πλέον, αλλά ο δικός μας πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 11/4 την τσάκωσε στους δρόμους της Βουλιαγμένης με μια φίλη της.

Και οι δυο τους ήταν ντυμένες αθλητικά από πάνω μέχρι κάτω και όπως ενημερωθήκαμε είχαν στείλει στο 13033 "Μετακίνηση 6" τηρώντας τα μέτρα προστασίας, έτσι ώστε να απολαύσουν για λίγο τον ήλιο. Μιας και αυτές τις ημέρες κάνει καλό καιρό (θα χαλάσει όμως την Μ. Εβδομάδα, δείτε αναλυτική πρόβλεψη εδώ).

Όταν η Βικτώρια Καρύδα εντόπισε τους φωτογράφους προσπάθησε με διακριτικό τρόπο να αποφύγει τα φλας αλλά μάταια αφού έχουμε αρκετά δικά της στιγμιότυπα.

Η αλήθεια είναι πως έχει ομορφύνει πάρα πολύ, έχει αδυνατίσει επίσης πάρα πολύ και το μαλλί της όπως όλοι θα δείτε στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες είναι στο ίδιο μήκος που ήταν πάντα, το μήκος που λάτρευε και ο σύζυγός της, Γιάννης Μακρής, όπως η ίδια είχε δηλώσει αρκετές φορές.

Φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα από την Βουλιαγμένη

Βικτώρια Καρύδα καραντίνα μετακίνηση 6

Βικτώρια Καρύδα για περπάτημα στη Βουλιαγμένη