Ελεονώρα Μελέτη: «Παραμορφώθηκε» στο πρόσωπο της - Τι συνέβη;

Η απίστευτη ανάρτηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη: «Παραμορφώθηκε» στο πρόσωπο της - Τι συνέβη;

Μια μικρή "παραμόρφωση" είχε η Ελεονώρα Μελέτη στο πρόσωπο της.Τι συνέβη; Η παρουσιάστρια μένει και αυτή σπίτι και όπως φαίνεται περνάει όμορφα και δημιουργικά την ώρα της με την οικογένεια της.

Η παρουσιάστρια μένει στο σπίτι με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα και περνούν τις ημέρες της καραντίνας, όμορφα και δημιουργικά όπως προσπαθούμε όλοι μας για να περνάει κάπως ευχάριστα η ώρα μας.

Οι δυο τους κάνουν αρκετά πράγματα μαζί, αφού μέσα από τα Insta Stories της παρουσιάστριας, βλέπουμε πως είτε παίζουν με την μικρή Αλεξάνδρα, είτε άλλες φορές μάλιστα μαγειρεύουν και μαζί διάφορες λιχουδιές για να περάσει η ώρα.

Πώς «παραμορφώθηκε» το πρόσωπο της Ελεονώρας Μελέτη

Οι τρεις τους λοιπόν παίζουν διάφορα παιχνίδια για να περάσει η ώρα και όπως φαίνεται ο σύζυγος της, Θοδωρής Μαροσούλης χθες είχε κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες για αυτό και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις μπογιές της κόρης του.

Αυτές τις ανησυχίες λοιπόν αποφάσισε να τις εκδηλώσει στο πρόσωπο της Ελεονώρας Μελέτη και η παρουσιάστρια σε μια χιουμοριστική ανάρτηση κοινοποίησε το αποτέλεσμα στα Insta Stories της.

Οι τρεις τους περνάνε όμορφα μαζί και η Ελεονώρα Μελέτη, άλλωστε είχε μιλήσει για το γεγονός πως πρέπει να μένουμε μέσα.

, “Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους το μένουμε στο σπίτι είναι δύσκολο. Και δεν μιλάω για ανθρώπους που είδαμε να φεύγουν για τα νησιά και τα χωριά. Εκεί έχουμε να κάνουμε με θέμα αντίληψης και με θέμα παιδείας και χρειάζεται να πάρουμε δραστικά μέτρα. Είναι επικίνδυνη για όλους αυτή η ανευθυνότητα που παρουσιάζεται από ορισμένους. Υπάρχουν και άνθρωποι που θα θέλαν να μείνουν στο σπίτι και δεν μπορούν γιατί εργάζονται. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι φαρμακοποιοί, οι άνθρωποι στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να δείξουμε σεβασμό και σεβασμό θα δείξουμε με το να τους βοηθάμε στη δουλεία τους…”. είχε πει.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ελεονώρα Μελέτη πρόσωπο παραμόρφωση

Παρόλα αυτά, μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, έχουμε όλες τις εξελίξεις με την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA και το μέλλον της στο κανάλι. Τι θα γίνει;