Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τι συνέβη;

Ανέβασε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τι συνέβη;

Ένα ατύχημα είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου , που έκανε και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι είναι αυτό που συνέβη στην παρουσιάστρια; Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε.

Με μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας έδειξε το ατύχημα που είχε. Τι είναι ωστόσο αυτό που τις συνέβη; Η ίδια λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε να έχει το πόδι της στον πάγο, ενώ έχει βάλει και ένα emoji από ένα ασθενοφόρο.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα η παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα με τα δύο της πόδια να είναι δεμένα, ενώ έχει και μια τρύπα στον κολάν της που μαρτυρά ότι κάτι πήγε στραβά. Ελπίζουμε να αναρρώσει σύντομα. Δείτε ωστόσο και τι κάνει η παρουσιάστρια για να μην βαριέται στην καραντίνα της.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ατύχημα στο πόδι

Από το ατύχημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην αποκάλυψη που έκανε η παρουσιάστρια - Με ποιους μένει στην ίδια πολυκατοικία;

Ειδικότερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε μέσω skype με την εκπομπή του Open και μας αποκάλυψε μερικά πράγματα. Η όμορφη παρουσιάστρια μένει στο σπίτι της αυτές τις ημέρες, ωστόσο έχει συντροφιά το σκυλάκι της αλλά και τον κολλητό της φίλο ο οποίος επίσης μένει στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη.

Μιλώντας στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα" η Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στην καραντίνα με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι χαίρεται να είναι στο σπίτι και πως άλλωστε περνά ωραία μόνη της. Ακόμα πρόσθεσε ότι έτσι κι αλλιώς μένει πάνω από 10 χρόνια σε δικό της σπίτι.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή του Open ήρθε και η αποκάλυψη για το γνωστό ζευγάρι, το οποίο μάλιστα έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτου του παιδάκι. Ο λόγος για την Νίκη Θωμοπούλου και τον Γιάννη Μαρακάκη.