Φαίη Σκορδά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Θα «λιώσετε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εκτός από δυο πολύ καλοί συνεργάτες στο Πρωινό, είναι και δυο πολύ καλοί φίλοι χρόνων. Ο ένας στηρίζει τον άλλο στα εύκολα αλλά και στα δυο. Πριν λίγες ώρες μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του.

Η δυο παρουσιαστές μετρούν πολλά χρόνια παρέας. Δεν είναι λίγες επίσης οι φορές που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει εκφράσει την αγάπη του στην Φαίη Σκορδά που βρίσκεται δίπλα του. Ειδικά, όταν έχασε τους γονείς του, ήταν εκείνη που τον στήριζε όλη την ώρα.

Οι δυο τους είναι τόσο κοντά που γιόρτασαν μαζί και τα γενέθλια τους πριν από μερικούς μήνες. Οι δύο καλοί συνεργάτες αλλά και φίλοι αποφάσισαν να δώσουν ένα υπέροχο πάρτι στα βόρεια προάστια και να γιορτάσουν μαζί με φίλους και συνεργάτες τα γενέθλια τους.

Η τρυφερή φωτογραφία

Η Φαίη Σκορδά μετά από δυο περίπου εβδομάδες που βρισκόταν στο σπίτι της σε καραντίνα, αφού βρέθηκε θετική στο τεστ για τον κορωνοϊό, επέστρεψε στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1. Με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και πιο ανανεωμένη από ποτέ μας λέει και πάλι καθημερινά «καλημέρα».

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι συνεργάτες της στο πλατό τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όμως από τους λίγους που έχουν επιστρέψει και βρίσκεται δίπλα από την Φαίη Σκορδά. Μαζί του έχει όπως πάντα και τον αγαπημένο του σκύλο, τον Κούπερ, ο οποίο πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες τους στο Instagram. Ο Κούπερ όπως φαίνεται είναι και μέλος της ομάδας του Πρωινού, αφού βρίσκεται καθημερινά στην εκπομπή.

Πριν από λίγες ώρες η Φαίη Σκορδά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να κάνει αγκαλιές στο πλατό με τον Κούπερ. Εμείς πάντως «λιώσαμε» με την αγάπη που του έχει.

Φαίη Σκορδά Δημήτρης Ουγγαρέζος Πρωινό