Νίκος Πολυδερόπουλος: Σε καραντίνα ο πρώην ηθοποιός του Τατουάζ - «Για 15 ημέρες δεν...»

Η αποκάλυψη στους Κου κου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Πολυδερόπουλος: Σε καραντίνα ο πρώην ηθοποιός του Τατουάζ - «Για 15 ημέρες δεν...»

Σε καραντίνα σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά την Γαύδο βρίσκεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο πρώην ηθοποιός της αγαπημένης σειράς του ALPHAtv, Το τατουάζ. Όπως αποκαλύφθηκε επίσης, ήταν «Για 15 ημέρες χωρίς ρεύμα» εκεί που μένει.

Ο ηθοποιός όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», βρέθηκε στο νησί που έχει σχεδόν 150 κάτοικους πριν γίνει η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Ωστόσο, μετά τα όσα έχουν σημειωθεί δεν έχει κανένα λόγο για να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα.

Το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Πολυδερόπουλος, βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή και πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό μερικές πολύ μαγικές εικόνες από το πανέμορφο νησί.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, απολαμβάνει κάθε λεπτό της παραμονής του στο νησί αλλά και την απομόνωση σε ένα μέρος όπου μένει, το οποίο εδώ και 15 ημέρες δεν έχει ρεύμα. Ενώ, όπως έκανε γνωστό λόγω του ότι το πλοίο έχει καθυστερήσει να πάει στο νησί δεν έχουν καν φαγητό.

Άλλος άνθρωπος λόγω καραντίνας ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Ο 32χρονος ηθοποιός έχει κατορθώσει να φτιάξει ένα από τα πιο δημοφιλή Instagram accounts με τους followers να αγγίζουν τους 128 χιλιάδες παρακαλώ.

Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα, όπως όλοι μας, μένει σπίτι και φροντίζει να τηρεί με ευλάβεια όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η καραντίνα όμως τον έχει κάνει πραγματικά άλλον άνθρωπο! Τι εννοούμε με αυτό; «Για ναυαγός... καλα το πάω ;» έγραψε ο ηθοποιός στην λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση του:

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Γεννήθηκε το 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορα επαγγέλματα στον τόπο καταγωγής του ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009, και ενώ εργαζόταν σε οικοδομή ως σιδεράς, ένας φίλος του πρότεινε να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ANT1, Λόλα ως βοηθητικός ηθοποιός για 2 επεισόδια. Αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με την υποκριτική που τον οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός και να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό. Παράλληλα με τις σπουδές στην υποκριτική εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Νίκο Αποστολόπουλο.