Ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολιάζει τους ομοφυλόφιλους στον αέρα της Καινούργιου στο Open

Νέα δήλωση "φωτιά"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολιάζει τους ομοφυλόφιλους στον αέρα της Καινούργιου στο Open

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους ομοφυλόφιλους. Ποια αυτά που είπε ο πρώην παίκτης του Survivor;

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, με σύνδεση που έκανε μέσω skype καθώς και αυτός είναι σε καραντίνα, από όταν και γύρισε από ένα ταξίδι που είχε κάνει λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ο ίδιος λοιπόν, που είχε πει και στο παρελθόν το θεϊκό για τις 4.000 γυναίκες, μίλησε στην εκπομπή για το φλέρτ... τα χρόνια του κορωνοϊού. Ποια αυτά που είπε λοιπόν;

Να τι σχολίασε λοιπόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και στο Open ο Γιάννης Σπαλιάρας - Τι είπε για τους ομοφυλόφιλους;

Όπως αναφέραμε λοιπόν ο Σπαλιάρας μίλησε για το φλερτ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο πως ήταν τα πράγματα στο Ιράν, όπου και βρισκόταν λόγω της δουλείας του.

“Δεν υπάρχει φλερτ καιρό για μένα γιατί στο Ιράν που ήμουν απαγορευόταν το φλερτ. Έχουν θρησκευτικό νόμο και απαγορεύεται ο άνδρας να χαιρετήσει τη γυναίκα με χειραψία και απαγορεύεται να κοιτάς και μια γυναίκα” είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Open.

Ο ίδιος αναφέρθηκε όμως και στο φλερτ με ομοφυλόφιλους λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ίσως το ενδιαφέρον τους να είναι "πιο αγνό".

“Δεν μπορώ να πω ότι έχω πέσει θύμα σε μια τέτοια κατάσταση και ούτε λέω ότι με έχουν εκμεταλλευτεί οικονομικά απλά θεωρώ ότι μερικές φορές το ενδιαφέρον ενός ομοφυλόφιλου μπορεί να είναι πιο αγνό, γιατί ίσως να μην κάνει δεύτερες σκέψεις” ήταν τα λόγια του Γιάννη Σπαλιάρα.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο από την εκπομπή