Σοκαρισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη - Τι συνέβη στον αέρα του STAR

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη - Τι συνέβη στον αέρα του STAR

Σοκαρισμένοι ήταν στον πλατό της εκπομπής της στο STAR η Ζήνα Κουτσελίνα αλλά και οι συνεργάτες της, σήμερα το μεσημέρι με μια υπόθεση που έγινε γνωστή χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τι συνέβη;

Μια συγκινητική ιστορία ζωής αποκαλύφθηκε όταν ένας άνδρας, ο οποίος είχε δηλωθεί εξαφανισμένος πριν από οκτώ χρόνια, επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα. Ο αδερφός του σήμερα το μεσημέρι μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τους συγκλόνισε όλους με τα λόγια του.

Ο 54χρονος επαναπατρίστηκε από το Λονδίνο και κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον άνδρα που είχε εξαφανιστεί το 2012. Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων της νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο άνδρας φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένος, καθώς έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην εκπομπή μάλιστα, αποκαλύφθηκε και ο λόγος που ο 54χρονος έκοψε κάθε επικοινωνία με την οικογένεια του. Συγκεκριμένα, την απόφαση αυτή πήρε, όταν έμαθε πως πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού χρειάστηκε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Όπως είπε ο αδερφός του 54χρονου, «είχε επικοινωνήσει μαζί μας τα Χριστούγεννα όμως δε μας έλεγε τι έχει» και συνέχισε «Την τελευταία εβδομάδα, δεν άντεχε άλλο τους πόνους, οπότε και μου είπε το πρόβλημά του και μου είπε "αν γίνεται, να έρθω να τελειώσω στην Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» ,με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που ασχολείται με τα πολλά «πρόσωπα» της κατάθλιψης, το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου, στις 09:00, βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε ανοιχτά για την δική της μάχη. «Εγώ ήξερα πως απλώς δεν ήθελα να ζήσω», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε χωρίς ενδοιασμούς! Τι ήταν αυτό που δεν ήξερε κανείς;