Έκτακτο - Έφυγε από την ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Έφυγε από την ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Όπως όλα δείχνουν, η Όλγα Τρέμη φέρεται να έχει παραιτηθεί από την ΕΡΤ αν και προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας της με το δημόσιο κανάλι.

Πηγές μέσα από την ΕΡΤ αναφέρουν πως τόσο τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της όσο και οι διαφωνίες που είχαν δημιουργηθεί με τους συνεργάτες της, οδήγησαν τη γνωστή δημοσιογράφο στην απόφασή της να αποχωρήσει από την κρατική τηλεόραση.

Ρίξτε μια ματιά στα νούμερα τηλεθέασης της ΕΡΤ για να καταλάβετε από πού ήρθε η ρήξη με την Όλγα Τρέμη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η διοίκηση της ΕΡΤ περιμένει και γραπτώς την παραίτησή της, αλλά όπως όλα δείχνουν το «διαζύγιο» είναι οριστικό…!

Όλγα Τρέμη παραίτηση

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή “10” της ΕΡΤ1

Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ»

Λίγα λόγια για την Όλγα Τρέμη

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Φεβρουαρίου του 1951. H καταγωγή της είναι από τη Λάρισα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και σπούδασε στο Οικονομικό της Σχολής Νομικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Ριζοσπάστης. Συνέχισε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Ελεύθερος Τύπος και Έθνος.

Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση, όπως και η Έλλη Στάη. Μεταξύ αυτών και η εκπομπή "Πρόσωπο με Πρόσωπο" στην ΕΤ1 (1989-1990). Την δεκαετία του 1990 εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash 96, ANT1 97,2 FM (μετέπειτα Easy 97,2) και Αθήνα 9,84 παρουσιάζοντας σε όλες το μεσημβρινό μαγκαζίνο. Έχει, επίσης, παρουσιάσει ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Star Channel και Mega, όπως την εκπομπή "Τελευταία Λέξη" στον ΑΝΤ1 (1999-2000) "Βέτο" (1994-1995) στο Mega και "Σημείο Αναφοράς¨στο Star Channel (2001-2002).

Από το 2005 άρχισε να παρουσιάζει τις καθημερινές το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega Channel , μετά την παραίτηση της Μάρας Ζαχαρέα. Συνέχισε την παρουσίαση ως το 2014, οπότε και παραιτήθηκε. Επέστρεψε πάντως στην καθημερινή παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega στις 12 Ιανουαρίου 2015.

Η Τρέμη έχει επίσης συμμετάσχει σε debate των πολιτικών αρχηγών πριν τις εκλογές, μεταξύ αυτών το 2007 και στις ευρωεκλογές του 2009, εκπροσωπώντας το Mega, ενώ ήταν και η συντονίστρια των εκλογικών βραδιών του καναλιού.

Από τις 18 Νοεμβρίου 2019, παρουσιάζει στην ΕΡΤ1 την εκπομπή "10"

TAGS