Θρήνος! Πέθανε ο Σάσα Χούπμαν - Είχε παίξει στον Παναθηναϊκό

Μεγάλη η θλίψη για τον χαμό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε ο Σάσα Χούπμαν - Είχε παίξει στον Παναθηναϊκό

Θρήνος με την είδηση ότι πέθανε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Σάσα Χούπμαν, ο οποίος είχε παίξει μεταξύ άλλων και στις ομάδες του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ηρακλή.

Ο Σάσα Χούπμαν έφυγε από την ζωή σε ηλικία σε ηλικία μόλις 49 ετών. Ο ίδιος να πούμε ότι είχε μια ασθένεια που δυστυχώς του στέρησε και την ζωή, παρά την "μάχη" που έδωσε.

Να προσθέσουμε δε ότι λόγω της ασθένειας που είχε, ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο τα τελευταία χρόνια, αφού αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα αλλά και νευρολογική δυσλειτουργία.

Ο ίδιος είχε παίξει στον Παναθηναϊκό το 1997-1999 και στον Ηρακλή το 1999-2002. Να πούμε ότι άλλη μια δυσάρεστη είδηση ήρθε από τον χώρο του αθλητισμού καθώς δολοφονήθηκε ποδοσφαιριστής. Ποιος ήταν;

Σάσα Χουπμαν μπασκετμπολίστας

Πέρα από τον χαμό του Σάσα Χούπαμν θρήνος ήρθε και με μια ακόμα είδηση - Πέθανε ο Πίτερ Μπονέτι

Η οικογένεια της Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο θρηνούν τον χαμό ενός σπουδαίου γκολκίπερ. Ο Πίτερ Μπονέτι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια που τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Ο αποκαλούμενος «γάτος» για τα εκπληκτικά ρεφλέξ του, υπήρξε ένας θρύλος της Τσέλσι με την οποία αγωνίστηκε 729 φορές, όντας ο δεύτερος σε συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου. Παράλληλα, ήταν για μια τετραετία μέλος και της Εθνικής Αγγλίας, όπου όμως βρέθηκε στη σκιά του Γκόρντον Μπακς.

Εξ ου και οι μόλις επτά συμμετοχές που πραγματοποίησε με το εθνόσημο. Βρισκόταν πάντως στην αποστολή της ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1966.

Ο Μπονέτι, ο οποίος γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1948 στο Λονδίνο, έπαιξε για περίπου δύο δεκαετίες με την Τσέλσι και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το Λιγκ Καπ του 1965, το Κύπελλο του 1970 και το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1971 στο στάδιο Καραϊσκάκη. Για ένα φεγγάρι αγωνίστηκε και στις ΗΠΑ, προτού κλείσει την καριέρα του στην Νταντί Γιουνάιτεντ και στη Γουόκινγκ.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Τσέλσι αναφέρει: «Η Τσέλσι είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον θάνατο του Πίτερ Μπονέτι, ενός εκ των σπουδαιότερων παικτών μας».

Πηγή:ethnos.gr