Κέλλυ Κελεκίδου: Μας ξετρέλανε! Απέκτησε κι άλλο "παιδί" με τον Κουρκούλη

Δείτε το βίντεο που ανέβασε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κέλλυ Κελεκίδου: Μας ξετρέλανε! Απέκτησε κι άλλο

Μια ανάρτηση που μας ξετρέλανε έκανε η Κέλλυ Κελεκίδου, καθώς αυτή και ο Κουρκούλης απέκτησαν ένα ακόμα "παιδί". Φυσικά δεν πρόκειται για ένα νέο μωράκι, αλλά για ένα σκυλάκι, που όμως μας είπαν είναι το "νέο μέλος της οικογένειας" τους.

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι πολλά χρόνια μαζί και αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους λοιπόν αποφάσισαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια, αφού υποδέχτηκαν και μια μικρή φίλη.

Το σκυλάκι, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η τραγουδίστρια είναι απίστευτα χνουδωτό και γλυκό με την ίδια να αφήνει και ένα γλυκό μήνυμα στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο κοινωνικό δίκτυο.

"Το νέο μέλος της οικογένειας μας.........Πραγματικά είναι αξιολάτρευτη !!!!" έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ της η Κελεκίδου. Δείτε ωστόσο και τις φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε με το δικό της "παιδί" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ορίστε και η νέα φίλη της Κέλλυς Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης που απέκτησαν τώρα το γλυκό σκυλάκι είχαν επέτειο γάμου

Οι δυο τους γιορτάζουν 16 χρόνια κοινής πορείας! Οι δυο τραγουδιστές κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κυκλοφορούν συχνά, ενώ αποφεύγουν τις συνεντεύξεις.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2009, την χρονιά που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Ραφαήλ. Πέντε χρόνια μετά τον Νοέμβριο του 2014 ήρθε στη ζωή η κόρη τους, η Ελπινίκη και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας,η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την επέτειο τους. «#16yearstogether #love», σχολίασε μεταξύ.