Ανατριχίλα με τα λόγια της Ελένης Χατζίδου - «Πήρα τον γιατρό και...»

Τι είπε για την υγεία της κόρης της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχίλα με τα λόγια της Ελένης Χατζίδου - «Πήρα τον γιατρό και...»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την περιπέτεια υγείας που έζησε η κόρη της και με τα λόγια της προκάλεσε κανονική ανατριχίλα, όταν εξήγησε πως αποφάσισε να πάρει τον γιατρό και να πάει τη μικρή στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη κορούλα της Ελένης Χατζίδου έζησε πριν από λίγες μέρες μία περιπέτεια που έφερε μεγάλη ανησυχία στους γονείς της, μιας και εμφάνισε ένα ξαφνικό εξάνθημα και χρειάστηκε να μείνει για λίγες μέρες στο νοσοκομείο.

Έτσι, με την όλη περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος και τη μικρή να έχει επιστρέψει μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο σπίτι, η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για την υγεία της κόρης της με σκοπό να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Χατζίδου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, μιας και όπως την ενημέρωσε ο γιατρός, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε πολλά μωρά.

Ωστόσο δεν έκρυψε πως με όλη αυτή την ιστορία αγχώθηκε και η ίδια και ο Ετεοκλής πολύ, ενώ δεν μπορούσαν να είναι συνέχεια δίπλα στη μικρή τους στο νοσοκομείο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Ευτυχείτε»:

«Αγχωθήκαμε πάρα πολύ. Είναι καλά! Μου είπαν ότι είναι μια παιδική αρρώστια, κάτι πολύ συχνό στα μωράκια.

Με άγχωσε πολύ όταν ανέβασε πρώτη φορά πυρετό. Πήρα τον γιατρό και με καθησύχασε, ότι μπορεί να είναι μια απλή ουρολοίμωξη. Αγχώθηκα στο νοσοκομείο, γιατί μας πήραν τη μπέμπα και ήμασταν με τον Ετεοκλή σε ένα δωμάτιο μόνους μας».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο: