"Όνειρο" ο κήπος της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Εκεί περνούν το χρόνο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τώρα που είναι συνέχεια στο σπίτι, η Βάσω Λασκαράκη περνάει τις ώρες της μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο στον κήπο τους και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι πρόκειται για κανονικό όνειρο ιδανικό για τα ανοιξιάτικα απογεύματα.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκει καθημερινά τρόπους για να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει όσο πιο δημιουργικά γίνεται, και γι΄αυτό επιλέγει στις ηλιόλουστες μέρες να βγαίνει στον κήπο και να απολαμβάνει τον καλό καιρό.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται και οι ίδιοι τις τελευταίες ημέρες μέσα στο σπίτι σε... αυτοπεριορισμό ακολουθώντας τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, μιας και τα κρούσματα όπως και οι θάνατοι αυξάνονται ραγδαία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το αγαπημένο ζευγάρι, δεν παρέλειψε αν και κλεισμένο μέσα στο σπίτι να περάσει μερικές, όμορφες αλλά και ρομαντικές στιγμές. Άλλωστε όλοι λένε πως αυτές τις ημέρες πρέπει κανείς να εκτιμήσει τα όσα έχει στη ζωή του και αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά.

Από μαγειρική μέχρι δουλειές στο δωμάτιο της μικρής Εύας, το ζευγάρι προσπαθεί να βρει καθημερινά τον τρόπο με τον οποίο δε θα βαρεθεί ούτε λεπτό.

Έτσι έχουν αποφασίσει να περάσουν τον περισσότερο χρόνο στον κήπο, ο οποίος, από φωτογραφίες που ανέβασαν φαίνεται πραγματικά ονειρικός.

Οι φωτογραφίες από τον κήπο τους

Σήμερα η μέρα ήταν κανονικά καλοκαιρινή και γι΄αυτό το λόγο αποφάσισαν οι δυο τους να βγουν στον κήπο τους και να παίξουν σαν μικρά παιδιά.

Ανέβηκαν λοιπόν στα ποδήλατά τους και έκαναν αγώνες στον κήπο τους, ο οποίος όπως θα δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες, είναι τεράστιος.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι