Νίνα Λοτσάρη: Με στενή φόρμα και κοντό μπλουζάκι για τρέξιμο στην Γλυφάδα

Το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίνα Λοτσάρη: Με στενή φόρμα και κοντό μπλουζάκι για τρέξιμο στην Γλυφάδα

Η Νίνα Λοτσάρη πάτησε το 6 και βγήκε για σωματική άσκηση στη Γλυφάδα, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει με στενή φόρμα και κοντό μπλουζάκι. Σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από το σώμα της χωρίς φίλτρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μένει γενικά στο σπίτι της, ωστόσο αποφάσισε να βγει για λίγο προκειμένου να αθληθεί και να απολαύσει τον καθαρό αέρα, κάνοντας τζόγκινγκ στην περιοχή της.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" κατά τη σωματική της άσκηση και απαθανάτισε το σώμα της χωρίς καθόλου ρετούς. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι το κορμί της είναι θανατηφόρο και σίγουρο αυτό οφείλεται στη γυμναστική που κάνει, ενώ πανέμορφη είναι και η κόρη της, δείρε τη φωτογραφία που ανέβασε μαζί της και "έριξε" τα social media!

Στα 45 της, η Νίνα Λοτσάρη είναι πιο εκρηκτική από ποτέ και αυτό φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας έχουμε. Στενή φόρμα, κροπ τοπ και τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλίου. Σίγουρα η αγαπημένη ηθοποιός έχει τον τρόπο να κάνει γυμναστική με στιλ.

Δείτε τις φωτογραφίες από το φακό του YouWeekly.gr:

Νίνα Λοτσάρη Γλυφάδα
Νίνα Λοτσάρη σώμα

Τι έχει αποκαλύψει η ίδια για την ηλικία της

Όπως είπε η Νίνα Λοτσάρη, δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει την ηλικία της, έχει δύο κόρες, έχει πίσω της μια λαμπρή καριέρα και καμία ανάγκη να κρύψει τα χρόνια της.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο πλατό του γνωστού παρουσιαστή στο παρακάτω βίντεο.

Ενώ σε άλλη της συνέντευξη, στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κούκου», είχε πει:

Σε ερώτηση, λοιπόν, για το αν θα έκανε άλλο παιδί η Νίνα Λοτσάρη απάντησε: «Δεν είμαι πολύ μικρή, να λέμε τις αλήθειες. Δεν πειράζει, εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Είμαι 44 χρονών, είμαι του ’74 προς ’75, που σημαίνει ότι είμαι ακριβώς στο όριο… Είμαι εκεί που λες λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά όχι απίθανο…».