Η Μάρω Λύτρα αποκάλυψε την ηλικία της και "μείναμε" - Το νούμερο που δεν περιμέναμε

Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μάρω Λύτρα αποκάλυψε την ηλικία της και

Η Μάρω Λύτρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δε δίστασε και αποκάλυψε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους την ηλικία της. Η αλήθεια είναι πως αυτό το νούμερο δεν το περιμέναμε και μόλις το είδαμε "μείναμε"!

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story του ANT1, όπου τράβηξε όλα τα βλέμματα λόγω του ειδυλλίου που είχε με τον Κώστα Καραφώτη, ενώ αργότερα, η Μάρω Λύτρα έκανε τα δικά της βήματα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Το 2011 αποφάσισε να γυρίσει στον Καναδά, όπου ζει πλέον μόνιμα μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Τεό Παππά. Ως μία ακόμα λάτρης των social media, η αγαπημένη τραγουδίστρια φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της, ειδικά τώρα που μένει στο σπίτι.

Έτσι, με σκοπό να παίξει ένα από τα viral παιχνίδια που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, η Μάρω Λύτρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τότε που ήταν δύο και μία από σήμερα αποκαλύπτοντας την ηλικία της που δεν είναι άλλη από τα 49 έτη.

«2 & 49... Then & now!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη

Με τον Κώστα Καραφώτη, μιλάς;

Αλήθεια τώρα;

Αφού τόση ώρα γι’ αυτό μιλάμε, χωρίς να λέμε το όνομα του Κώστα… Για πες, μιλάτε;

Όχι, δεν μιλάμε. Μετά το παιχνίδι κράτησα επικοινωνία για τρία χρόνια, το ξέρετε κι αυτό! Εγώ την κρατούσα, αυτός το έκρυβε. Εν πάση περιπτώσει, δεν κράτησα μετά επαφή, αλλά με πήρε πριν από κάνα χρόνο για να μου πει ότι είχα ένα μερίδιο οικονομικό από κάποια δικαιώματα τραγουδιών. Είχε πάει αυτός στην εταιρεία και μια κυρία τον ρώτησε αν έχει επαφή μαζί μου, για να μου μεταφέρουν ότι δικαιούμαι ένα ποσό. Εκείνος επικοινώνησε με έναν φίλο μου και ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Ως εκεί. Έχω δει ότι έχει αλλάξει την εικόνα του από τότε που τον γνώρισα. Έχει κάνει τατουάζ κι έχει αλλάξει προς το καλύτερο.