Τάσος Δούσης: Χαμός με την ανάρτηση του για Τσιόδρα, Χαρδαλιά και κορωνοϊό

«COVID-19, Σ’Ευχαριστώ! Γιατί;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάσος Δούσης: Χαμός με την ανάρτηση του για Τσιόδρα, Χαρδαλιά και κορωνοϊό

Κανονικό χαμό έχει προκαλέσει από νωρίς το πρωί της Μ.Τρίτης με την ανάρτηση του ο Τάσος Δούσης, αναφερόμενος στα πρόσωπα των ημερών που δεν είναι άλλα από τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και στον θανατηφόρο ιό, τον κορωνοϊό που έχει χτυπήσει και την Ελλάδα. Τα likes και τα σχόλια στην ανάρτηση έπεσαν σαν "βροχή" λίγα δευτερόλεπτα αφότου δημοσιεύθηκε.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έστειλε ένα ξεχωριστό αλλά και αισιόδοξο μήνυμα για την κατάσταση που βιώνουμε με την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο.

Ο Τάσος Δούσης, θέλησε να σταθεί στα θετικά και συγκεκριμένα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει όλο αυτόν τον καιρό η Ελλάδα την υγειονομική κρίση, κάνοντας μία ξεχωριστή αναφορά στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά που είναι και τα κεντρικά πρόσωπα αυτών των ημερών, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε και η τοποθέτησή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Δούσης για τον κορωνοϊό

«COVID-19, Σ’Ευχαριστώ! Γιατί;

Διότι η Ελλάδα μια παρακμιακή κοινωνία με θεσμούς και λειτουργίες κράτους συμφέροντολαγνείας,κομματόσκυλων,κλεφτών,εγώλαγνων πολιτικών και διαπλεκόμενων κατάφερε την μεγάλη έκπληξη!

Από αυτό το χάλι που όλοι έχουμε ζήσει βγήκε στην επιφάνεια και ανέλαβε την ηγεσία μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων. Πολίτες του κράτους με ποιότητα και σοβαρότητα.

Καταρτισμένοι,έμπειροι,ευφυείς, εξαιρετικοί επαγγελματίες ο καθένας στον τομέα του και πάνω απ όλα τίμιοι Έλληνες. Όλοι αυτοί μίλησαν σε μια «άλλη» γλώσσα από των πολιτικών και των δημοσιογράφων. Μίλησαν την γλώσσα της αλήθειας όχι για τις εντυπώσεις και την παραπλάνηση αλλά για την σωτηρία του κόσμου.

Ευχαριστώ COVID-19 γιατί μου «εμφάνισες» τους Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκο Χαρδαλιά, Βασίλη Κοντοζαμάνη και πολλούς άλλους...

Σε ευχαριστώ γιατί ο τρόμος μας ανάγκασε να ξαναδούμε τη διαδρομή και τα κριτήρια μας!

Σε ευχαριστώ γιατί μας έκανες να καταλάβουμε ότι το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος και είμαστε όλοι εδώ, στον πλανήτη ,φιλοξενούμενοι και προσωρινοί!

Σε ευχαριστώ γιατί μας έκανες να καταλάβουμε ότι το «εγώ» είναι κάτω από το «εμείς»

Σε ευχαριστώ γιατί η «αλληλεγγύη» κέρδισε απέναντι από την «ανοσία της αγέλης» των ηλιθίων Τραμπ και Τζόνσον!

Σε ευχαριστώ γιατί εβάλες στην ζωή μας την ηλεκτρονική τεχνολογία

Σε ευχαριστώ γιατί ο εγκλεισμός μας συμφιλίωσε με τον εαυτό μας.

Σε ευχαριστώ γιατί επιτέλους συμφιλίωσες και τις πολιτικές ομάδες(έστω για λίγο)

Σε ευχαριστώ γιατί έκανες την χώρα μου από ασοβαρή,ανυπόληπτη,τριτοκοσμική,χώρα του φραπέ και του καφενείου,χώρα των τεμπέληδων και των υπερδανεισμένων,χώρα ψευτών και απατεώνων...

Η Ελλάδα αυτή,η πατρίδα μας,η φτωχή και «τελευταία» να έχει βάλει τα γυαλιά σε ΟΛΕΣ τις δήθεν υπερδυνάμεις και αυτοκρατορίες! Η ΕΛΛΑΔΑ εκεί ψηλά και η Αμερική στα αζήτητα και στην χλεύη της παγκόσμια κοινής γνώμης!

Ναι,γι αυτά όλα σε ευχαριστώ COVID-19 και λέω σε όλους Καλό Πάσχα φίλοι μου και ψηλά το κεφάλι. Ελλάδα θα λες και θα κλαις...» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία του.