Φαίη Μαυραγάνη: Η κόρη της ζωγραφίζει σαν επαγγελματίας ζωγράφος - Απίστευτα συγκινητικό το σκίτσο της

Μεγάλο ταλέντο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Μαυραγάνη: Η κόρη της ζωγραφίζει σαν επαγγελματίας ζωγράφος - Απίστευτα συγκινητικό το σκίτσο της

Πάθαμε πλάκα! Η κόρη της Φαίης Μαυραγάνη, έχει μεγάλο ταλέντο στην ζωγραφική και η παρουσιάστρια μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έδειξε τα έργα της.

Η Λυδία είναι η κόρη της παρουσιάστριας Φαίης Μαυραγάνη και του Νίκου Μάνεση, που επίσης περνούν αρκετό χρόνο στο σπίτι τώρα και με τον ιό. Η παρουσιάστρια δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με θέματα της προσωπικής της ζωής, ωστόσο δεν έχει παραλείψει να μας δείξει τα όμορφα σκίτσα που έχει φτιάξει η κόρη της.

Πραγματικά έχει ταλέντο, με την μαμά της να ανεβάζει μερικές φωτογραφίες με τα έργα της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Αυτές είναι οι ζωγραφιές που έκανε η κόρη της Φαίης Μαυραγάνη - Πάθαμε πλάκα

Μπορεί η παρουσιάστρια και προ κορωνοϊού να απέφευγε τις κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο στο Instagram της μας έχει δείξει μερικά από τα έργα που έχει κάνει η Λυδία και τα οποία είναι συγκλονιστικά.

"Η καληνύχτα και με σκίτσο Λυδίας φτιαγμένο στο δίλεπτο" έγραψε στο τελευταίο σκίτσο που μας δείχνει στο κοινωνικό δίκτυο η παρουσιάστρια.

Αυτή είναι και η φωτογραφία

"Μένουμε σπίτι, ο καιρός βαρύς, ο αέρας κοντεύει να μας .. ξεριζώσει. Ο μπαμπάς λέει ειδήσεις, ο Φώτης κάνει αυριανά μαθήματα (εξ αποστάσεως και αγαπημένοι) η Λυδία ζωγραφίζει «X-ray and thermal camera»" γράφει σε άλλη ανάρτηση που έκανε" έγραψε σε άλλη ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια.

"Η τέχνη της Λυδίας.Μαζί με την υπέροχη δασκάλα".

"Πρόσωπο με σπαθιές από κάρβουνο. Μικρό μοίρασμα, με ένα από τα εκατοντάδες ζωγραφισμένα πλάσματα της Λυδίας μου. Μαζί με @epehli" αναφέρει ένα ακόμα ποστ που ανέβασε.