Γεννάει από μέρα σε μέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι - Εμφανίστηκε στο Happy Day

Τι αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεννάει από μέρα σε μέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι - Εμφανίστηκε στο Happy Day

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι έτοιμη από μέρα σε μέρα να γεννήσει και να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ενώ μιλώντας στην εκπομπή Happy Day όπου εμφανίστηκε, αποκάλυψε πως υπάρχει πιθανότητα να γεννήσει νωρίτερα από την ημερομηνία που της έδωσε ο γιατρός.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περιμένει πως και πως να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της και όπως έδειξε μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Βέβαια δεν έχει κρύψει την αγωνία της για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο σήμερα ξεκαθάρισε πως η όλη διαδικασία είναι δύσκολη ψυχολογικά γιατί θα έχει μαζί της μόνο τον σύζυγό της και όχι την κόρη της, η οποία θα μείνει με τη γιαγιά της.

Παράλληλα αποκάλυψε και το αν έχει πάρει κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε συνδυασμό με την καραντίνα!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε:

«Μπαίνω στον μήνα μου αυτή τη βδομάδα. Έχω πάρει αρκετά κιλά, αλλά δεν πειράζει. Η εγκυμοσύνη είναι μία. Κάνω δύο βήματα και λαχανιάζω, αλλά δε μπορώ να πω πως έχω ταλαιπωρηθεί. Ήταν μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Νομίζω τον έφαγα τον γάιδαρο, έχει μείνει πολύ λίγο. Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι αρκετά μεγάλο το μωρό, καμία σχέση με το πρώτο. Είναι και αγόρι αυτό.

Θα είναι λίγο περίεργο αυτή τη φορά. Μου είπαν πως θα είναι μόνο ο Άρης μαζί μου. Ότι αν βγει δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει. Ο Άρης θα είναι εκεί τρεις μέρες, δεν θα πάει πουθενά. Η Μαίρη θα είναι μάλλον με τη γιαγιά. Δεν θα μπορεί να έρθει κανείς να μας δει. Είναι ψυχολογικά λίγο δύσκολο. Στον τελευταίο υπέρηχο πήγα μόνη μου. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μην έχω συνοδεία. Το θεωρώ σωστό, αλλά ήταν περίεργο».

Φλορίντα Πετρουτσέλι γέννα