Αλίκη Κατσαβού: Σωστός καλλιτέχνης ο μικρός Φοίβος - Να τι κάνει στο σπίτι

Δείτε την γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλίκη Κατσαβού: Σωστός καλλιτέχνης ο μικρός Φοίβος - Να τι κάνει στο σπίτι

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η Αλίκη Κατσαβού που μας δείχνει μια φωτογραφία του μικρού Φοίβου. Ο γιος της με τον Κώστα Βουτσά είναι ένας καλλιτέχνης με τον ίδιο να βοηθά την μαμά του.

Ειδικότερα η Αλίκη Κατσαβού μας διηγείται μέσα από την πλατφόρμα παραμύθια. Ο μικρός Φοίβος λοιπόν κάθετε και χρωματίζει τους ήρωες τους με την μαμά του ανεβάζει και το τρυφερό στιγμιότυπο στο κοινωνικό δίκτυο.

"Ο Φοίβος αγαπάει να χρωματίζει δυναμικά και χαρούμενα τα γραμμικά σχέδια με τους ήρωες των παραμυθιών που σας αφηγούμαι όσο #μένουμεσπίτι. Θα τα βρείτε στο site της ΟΛΥΜΠΟΣ για τα παιδιά σας. #linkinbio

Καθώς ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα θα απέχω λίγο από την ανάγνωση παραμυθιών. Αλλά αμέσως μετά θα σας διαβάσω άλλα τρία παραμύθια για να περνάτε κι εσείς όμορφα με τα παιδιά σας. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!" γράφει στην ανάρτησή της η Κατσαβού, που μίλησε πρόσφατα και για το πως ο μικρός διαχειρίζεται τον θάνατο του Κ. Βουτσά.

Αυτά είναι τα παραμύθια που ζωγραφίζει ο μικρός Φοίβος - Τα διηγείται η Αλίκη Κατσαβού

Ειδικότερα σε αναρτήσεις η Κατσαβού μας λέει λίγα πράγματα για το παραμύθι που θα πει. Σε μια της ανάρτηση λοιπόν γράφει τα εξής:

"Το κουβερτάκι της μητέρας γης

Το δεύτερο παραμύθι της Όλυμπος Παιδικό έχει στόχο να καλλιεργήσει στα παιδια την αγάπη για το περιβάλλον και να τους μάθει την αξία της προστασίας του. ♡ Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή της πρώτης αφήγησης μου. Με γεμίσατε χαρά με την αγάπη σας και με ενθαρρύνατε για τη συνέχεια. ♡
Όπως σας είχα εξηγήσει στο πρώτο παραμύθι, η ιδέα της αφήγησης των παραμυθιών, που υλοποιώ με τη στήριξη της @olymposgr ξεκίνησε από την ανάγκη μου να παραμείνω αισιόδοξη μέσα στο πένθος αλλά και δημιουργική, καθώς και να απασχολήσω τον Φοίβο μου, αυτό το δύσκολο διάστημα που μένουμε σπίτι με υπευθυνότητα! Γιατί αγαπούμε τη ζωή και σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας! #menoumespiti.

Ελπίζω και στο δεύτερο αυτό παραμύθι να περάσετε κι εσείς όμορφα με τα παιδιά σας και αν θέλετε μπορείτε να το βρείτε στο site της ΟΛΥΜΠΟΣ μαζί με τα υπόλοιπα. Δείτε στο #linkinbio τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και σελίδες ζωγραφικής με τους ήρωες των παραμυθιών."