Ναταλία Γερμανού: Να τι είπε για την γκάφα ολκής στον ΣΚΑΪ - "Η αγραμματοσύνη..."

Ποιό το σχόλιο που έκανε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ναταλία Γερμανού: Να τι είπε για την γκάφα ολκής στον ΣΚΑΪ -

Η Ναταλία Γερμανού με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε την γκάφα ολκής που έκανε στο ΣΚΑΪ η Μαρία Αναστασοπούλου αναφερόμενη στον Αντρέα Μποτσέλι. Τι είπε η παρουσιάστρια;

Η Μαρία Αναστασοπούλου μιλούσε στην εκπομπή της όταν προβλήθηκαν και πλάνα από το Μιλάνο, όπου ο Μποτσέλι έψαλε στην Ντουόμο Ανστάσιους ύμνους για την Κυριακή του Πάσχα, των Καθολικών.

"Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του. Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή” είπε η παρουσιάστρια μην γνωρίζοντας ότι ο ίδιος είναι τυφλός. όπως ήταν φυσικό το περιστατικό σχολιάστηκε ιδιαιτέρως.

"Θέση'΄πήρε και η Ναταλία Γερμανού η οποία, έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter στην οποία έγραψε:

"Εντάξει παιδιά, η Μαρία Αναστασοπούλου όφειλε να ξέρει ότι ο Μποτσέλι είναι τυφλός, έκανε γκάφα, οκ, προχωράμε. Σε μια τηλεόραση που η αγραμματοσύνη, ο βιασμός της ελληνικής γλώσσας και η χυδαιότητα πάνε σύννεφο, ας μην ακυρώσουμε όλη την παρουσία μιας αξιόλογης κοπέλας". Δείτε ωστόσο και την έκκληση που είχε κάνει η παρουσιάστρια και μας συγκίνησε.

Πριν την Ναταλία Γερμανού σχόλια για την γκάφα ολκής στον αέρα του ΣΚΑΪ είχε κάνει και η Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα δεν μπόρεσε από την πλευρά της να μην σχολιάσει το περιστατικό, με την ίδια να κάνει μια σχετική ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και να αναφέρεται στα όσα είδε και... άκουσε!

'Στον ΣΚΑΙ ειπώθηκε ότι ο Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία από το Ντουόμο ‘κοιτούσε χαμηλά’. διότι ‘ένιωθε’ λέει ‘το βάρος της ευθύνης του’. Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου ‘κοιτούσε χαμηλά’ επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο ‘χαμηλά κοιτούσε’ κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις" ανέφερε το καυστικό σχόλιο που έκανε.