"Λιώσαμε" - Η Εύα Τσάχρα δημοσίευσε φωτογραφία με την μπέμπα της και "έριξε" το Instagram

Υπέροχη εικόνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Εύα Τσάχρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, "έριξε" όλο το Instagram, μιας και δημοσίευσε μία φωτογραφία της νεογέννητης μπέμπας της και με το που την είδαμε δεν σας κρύβουμε ότι "λιώσαμε" αφού πρόκειται για την πιο τρυφερή εικόνα με διαφορά.

Η τραγουδίστρια βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της από τη μέρα που έφερε στον κόσμο την κορούλα της και όπως όλα δείχνουν δεν ξεκολλάει στιγμή από το πλευρό της.

Μαμά και κόρη μένουν μαζί στο σπίτι εν μέσω καραντίνας, με παρέα φυσικά τον μπαμπά, Άλεξ Μπούντρο. Οι τρεις τους δεν αφήνουν ούτε λεπτό το σπίτι και μένουν εκεί προστατευμένοι και μακριά από τον κορωνοϊό, ενώ πολύ τρυφερό ήταν το μήνυμα που είχε στείλει για τη γέννηση της κόρης της.

Η ευτυχισμένη μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με την κορούλα της, η οποία αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της. Η μικρή Άρτεμις δεν φεύγει από το πλευρό της Εύας Τσάχρα και οι δυο τους φαίνονται πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Εύα Τσάχρα:

Εύα Τσάχρα κόρη

Το μήνυμα της Εύας Τσάχρα για τον κορωνοϊό και την εγκυμοσύνη της

«Η γυναίκα στην πιο ένδοξη στιγμή της. Όχι δε μιλώ για την εγκυμοσύνη, διότι υπάρχουν γυναίκες που συνειδητά δε θέλουν παιδιά και κάποιες άλλες που δε μπορούν ν' αποκτήσουν. Η πιο ένδοξη στιγμή της γυναίκας είναι η απελευθέρωση της. Εκείνη, που μετά από αιώνες καταπίεσης, βασανιστηρίων και σκλαβιάς, αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να ζεί όλα αυτά που πρέπει να ζήσει,χωρις να ντρέπεται και χωρίς να εξηγεί.

Και προσοχή. Δε μιλώ για την υποτιθέμενη απελευθέρωση εκείνη που προβάλλουν τα media και που μόνο υποτιμητική είναι. Μιλώ για την απελευθέρωση της γυναίκας στις επιστήμες, στις τέχνες και στην πολιτεία. Και δυστυχώς αυτή η γυναίκα βρίσκεται μόνο στη Δύση... Είθε η Ανατολή και όλες οι θρησκείες που φοβούνται τη γυναικεία φύση να αλλάξουν σύντομα... Και να δώσουν στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να γνωρίσει τις αρετές της ΓΥΝΑΙΚΑΣ».