Σοκάρει ο Γιάννης Πλούταρχος στο Πρωινό - "Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω"

Τι είπε ο τραγουδιστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκάρει ο Γιάννης Πλούταρχος στο Πρωινό -

Σόκαρε η ατάκα που πέταξε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό ο Γιάννης Πλούταρχος που είπε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει όρεξη για τραγούδι. Ποια αυτά που ανέφερε και ποιο το πρόσωπο που του λείπει πιο πολύ αυτές τις ημέρες, που είμαστε σε καραντίνα;

Ο Γιάννης Πλούταρχος «Μένει Σπίτι» και μίλησε στο Πρωινό για το πώς περνάει τη μέρα του με τα 4 παιδιά του, τη γυναίκα του και τα 4 σκυλάκια τους. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τις ασχολίες του καθώς και το πόσο του λείπει η κόρη του Κατερίνα.

“Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί κανείς από εμάς. Είναι πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας στην οικογένειά μας.

Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με όσο το δυνατόν τον καλύτερο τρόπο. Κάθε μέρα ξυπνάω και νομίζω ότι ζω το ίδιο όνειρο. Με το τραγούδι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω. Κάνω κατασκευές, επιδιορθώσεις" είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, που μοιάζει αρκετά με την κόρη του.

Να και τα όσα είπε

Ξέρατε ότι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι;

Στα χνάρια του μπαμπά του φαίνεται πως ακολουθεί και ο Γιώργος Κακοσαίος ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Ψέματα».

Ο γιος του αγαπημένου τραγουδιστή φαινόταν από μικρός ότι θα ακολουθήσει μία λαμπρή καριέρα σαν τον πατέρα του και έτσι αυτή η στιγμή έφτασε με το πρώτο του τραγούδι.

Ο Γιώργος Κακοσαίος κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο και παρουσιάζει το «Ψέματα», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records. «Φρέσκο», γεμάτο δυναμισμό, με ήχο που «παντρεύει» αριστοτεχνικά το λαϊκό με το σύγχρονο και εξομολογητικούς στίχους, το «Ψέματα» είναι ένα τραγούδι που ξεχωρίζει αμέσως, δείχνοντάς μας το καλλιτεχνικό εύρος του Γιώργου Κακοσαίου. Ο ίδιος ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη σύνθεση, υπογράφοντας τη μουσική. Τους στίχους έγραψε ο Νίκος Σαρρής.

Το «Ψέματα» συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καπετανίδης, μεταφέροντάς μας και με εικόνα τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού. Ο Γιώργος Κακοσαίος μας παρασύρει με τη δημιουργική του ορμή στα «Ψέματα» που όλοι θα αγαπήσουμε!