Πέτρος Κωστόπουλος: Βόλτα χαμογελαστός στην Ακρόπολη - Έβγαλε και φωτογραφία

Τι κάνει αυτές τις ημέρες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Κωστόπουλος: Βόλτα χαμογελαστός στην Ακρόπολη - Έβγαλε και φωτογραφία

Βόλτα στην Ακρόπολη, πήγε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος ανέβασε και μερικές σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός αυτού έφτιαξε ένα φαγητό μούρλια. Τι ετοίμασε για βραδινό;

Μπορεί να είμαστε σε καραντίνα αλλά ένα "6" έστω για προσωπική άσκηση μπορούμε ακόμα να το πατήσουμε. Ο Πέτρος Κωστόπουλος λοιπόν που μένει αυτές τις ημέρες μέσα στο σπίτι, έχοντας μερικές φορές για παρέα και τον αγαπημένο του γιο Μάξιμο, μας έδειξε μερικά στιγμιότυπα από τα όσα κάνει.

Ειδικότερα ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις οποίες τον βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο με θέα την Ακρόπολη. "Aw good as it gets" γράφει ο ίδιος σε ένα από τα ποστ που έκανε.

Πέτρος Κωστόπουλος βόλτα στην Ακρόπολη

Μπήκε όμως και στην κουζίνα

Ο ίδιος όμως δεν αρκέστηκε στην βόλτα αφού μπήκε και στην κουζίνα, όπου άλλωστε όπως μας έχει δείξει έχει μεγάλο ταλέντο. Τι έφτιαξε αυτήν την φορά; Το μενού λοιπόν είχε κοτόπουλο ρολό και ένα ποτήρι κρασί με τον ίδιο να ανεβάζει και την φωτογραφία που ακολουθεί.

Πέτρος Κωστόπουλος κοτόπουλο ρολό

Από την βόλτα στην Ακρόπολη και την φωτογραφία που τράβηξε στην ανάρτηση που είχε κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος για το... χαρτί!

Πολλοί βρήκαν τις αντιδράσεις για το χαρτί υγείας ακραίες και έσπευσαν να τις σχολιάσουν μέσα από τα social media. Ανάμεσά σε αυτούς και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο ίδιος με ανάρτησή του στα instastories έγραψε με χιούμορ:

«Μετά συγχωρήσεως αλλά έχω μια απορία αυτές τις μέρες. Όλοι αυτοί που αγοράζουν χαρτί τουαλέτας με τις 20αδες κάθε μέρα, δεν πλένουν ποτέ τον κ@λο τους;».

Ο παρουσιαστής αυτές τις ημέρες όπως όλοι μας μένει μέσα στο σπίτι για να προστατέψει τόσο τους γύρο του, όσο και εκείνον από την πανδημία. Ο ίδιος περνάει τον χρόνο του δημιουργικά, αλλά και με αγαπημένα πρόσωπα στα οποία μαγειρεύει και τα περιποιείται τώρα που δεν μπορούν να βγουν έξω και να κάνουν τίποτα άλλο.