Τρελάθηκε από την χαρά της η Καλομοίρα - Δείτε το βίντεο με τον γιο της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρελάθηκε από την χαρά της η Καλομοίρα - Δείτε το βίντεο με τον γιο της

Η Καλομοίρα τρελάθηκε από την χαρά της με τον επίτευγμα του γιου της με την ίδια να ανεβάζει και ένα βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα χαρμόσυνα.

Η Καλομοίρα είναι στην Αμερική, όπου και μένει και περνά τις ημέρες αυτές με την οικογένειά της. Η πανδημία έχει χτυπήσει και την πόρτα των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να έχουν και εκεί περιοριστικά μέτρα. Μάλιστα η ίδια είχε μιλήσει και σε εκπομπή για τα όσα συμβαίνουν εκεί με τον ιό.

Έτσι λοιπόν με αναρτήσεις που κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Καλομοίρα μας δείχνει πως τα περνάει με τους δικούς της ανθρώπους. Μάλιστα αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί και μια μεγάλη χαρά, αφού ο γιος της έμαθε να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες με την μαμά του να λέει πόσο περήφανη είναι.

Ορίστε και το βίντεο που μοιράστηκε

Από την μεγάλη χαρά που πήρε η καλομοίρα με τον γιο της στην δήλωση της που συγκλόνισε - Τι έχει γίνει;

Συγκλονίζει η Καλομοίρα, καθώς αποκάλυψε πως κοντινό της πρόσωπο δίνει "μάχη" στο νοσοκομείο με τον κορωνοϊό. Η ίδια δεν θέλησε να μπει σε παραπάνω λεπτομέρειες ωστόσο για την κατάσταση του.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην συνέντευξη που παραχώρησε στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα Secret. Η Καλομοίρα μίλησε για την ζωή στην Αμερική και το πως είναι τώρα τα πράγματα με την κατάσταση της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Έχεις κάποιο δικό σου πρόσωπο που νοσεί;

"Ναι. Κάποιον πολύ κοντινό μου. Δεν θέλω να πω ποιος είναι, διότι σέβομαι την ιδιωτικότητα, αλλά βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο, όπου του παρέχεται η κατάλληλη βοήθεια. Όλοι προσευχόμαστε." απάντησε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.